Épület életciklusa

A Trane megközelítése

 

A Trane nem csak követi az iparág standardjait. Mi határozzuk meg azokat.

Épületek. Az épületek jelentik azt a környezetet, amelyben élünk, dolgozunk, tanulunk, játszunk, gyógyulunk és felnövünk.  A Trane pedig minden benntartózkodó számára jobbá teszi a nagy hatásfokú épületeket. Innovatív megoldásaink olyan tereket hoznak létre, amelyek megbízhatóak és biztonságosak, egészségesek, kényelmesek és hatékonyak, ezzel nagyobb termelékenységet és nyereségességet adnak.

A Trane emellett magának az épületnek is javítja az élettartamát. Az épületek tulajdonosaival és üzemeltetőivel együttműködve alakítunk ki olyan nagy teljesítményű épületeket, amelyek mérhető, évről évre fennálló előnyöket adnak és támogatják az épület rendeltetéséhez létfontosságú célkitűzéseket. Magában az épületben fedezzük fel együtt a szervezet rendeltetését, stratégiai és pénzügyi célkitűzéseit, valamint az épület teljesítményének növelésével járó elkerülhetetlen kihívásokat is. Együtt dolgozunk azon, hogy meghatározzuk, hogyan hathat pozitívan az épület adta környezet a szervezetre.

Ezt követően a Trane a megfelelő módszertant alkalmazza. Az előzetes energiavizsgálatoktól kezdve a teljes teljesítményelemzésig a Trane minden egyes épület kritikus rendszer- és energiahasználatát felméri, majd figyelembe veszi, hogy ezek mennyiben felelnek meg az ügyfél célkitűzéseinek. Mert a létesítmény figyelmes szemrevételezése nem csak arra derít fényt, hogyan teljesít az épület operatív szempontok alapján, hanem azt is, hogy milyen kölcsönhatásban áll a benne tartózkodókkal.

Végül előretekintünk, hogy biztosítsuk, hogy az előnyök a jelenben mérhetőek, a jövőben pedig fenntarthatóak lesznek. Mert a Trane elkötelezett az iránt, hogy fenntartható teljesítményt, innovációt és tudást biztosítson mind a nagy hatásfokú épületei életciklusa, mind pedig a szervezete számára. Iparágunk vezetőjeként teljesítményt, innovációt, elkötelezettséget és tudást biztosítunk minden alkalommal. Legújabb termékbemutatóink az ügyfelekkel fenntartott hosszú távú kapcsolat eredménye, amelyek biztosítják, hogy továbbra is az igényeiket ellátó megoldásokat nyújtunk: Sintesis eXcellent léghűtéses folyadékhűtők, XStream vízhűtéses folyadékhűtők, Airfinity™ rooftopok, UniTrane™ terminálok, New Balance™ CMAB többcsöves egységek. Minden berendezésünket a Trane új, európai HVAC vizsgálati létesítményébenhitelesítettük, amely képes a legszélesebb körű üzemeltetési feltételek szimulációjára. Egész Európára kiterjedő szervizhálózata és a minden országban stratégiailag elhelyezett több mint 1000, az iparág legjobb képesítésével rendelkező értékesítési mérnöke és szerviztechnikusa segítségével a Trane hatékony támogatást nyújt a megbízhatóság növeléséhez, a tulajdonlási költségek javításához és a környezetkárosító hatás csökkentéséhez, ezzel biztosítva, hogy eredeti befektetése biztos megtérülést hozzon az üzemelés eső napjától kezdve egészen addig, amíg cserére nem szorul a berendezés.