Γνήσια ανταλλακτικά και υπηρεσίες επισκευής

Ό,τι χρειάζεστε για τα ανταλλακτικά σας και η εξειδίκευση OEM άμεσα διαθέσιμα

Η Trane είναι παγκόσμιος πρωτοπόρος στις υπηρεσίες επισκευής, αντικατάστασης και συντήρησης για όλες τις μάρκες και τους τύπους μονάδων HVAC. Επιλέγοντας τους τεχνικούς της Trane, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι λαμβάνετε αξιόπιστες υπηρεσίες από ειδικούς με υψηλή εξειδίκευση.

Από ειδικής κατασκευής γνήσια ανταλλακτικά Trane έως τα γενικής χρήσης ανταλλακτικά, η Trane προσφέρει έναν ευρύ κατάλογο ανταλλακτικών με 6.500 κωδικούς που ανταποκρίνονται άμεσα στις ανάγκες των πελατών σας. Αυτό σημαίνει ότι θα βρείτε το κατάλληλο ανταλλακτικό μαζί με τις πρακτικές συμβουλές του κατασκευαστή. Είτε αναζητάτε συμπιεστές, είτε όργανα ελέγχου, ηλεκτρικά αναλώσιμα, αξεσουάρ θέρμανσης, αερισμού, κλιματισμού, χημικά ή εργαλεία και εξοπλισμό δοκιμών, μπορούμε να σας προσφέρουμε ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Επίσης, η αποτελεσματική εφοδιαστική αλυσίδα και οι τεχνικοί της Trane εξασφαλίζουν τις κατάλληλες αντικαταστάσεις και επιδιορθώσεις.

Θα λάβετε τις υπηρεσίες επισκευής των μονάδων HVAC που βασίζονται στις κατοχυρωμένες διαδικασίες που προέκυψαν από την εξειδίκευση της Trane ως παγκόσμιος πρωτοπόρος κατασκευαστής ψυκτικών συγκροτημάτων. Να είστε βέβαιοι ότι όλες οι υπηρεσίες επισκευής των HVAC από τους τεχνικούς της Trane θα εκτελούνται άμεσα και σωστά την πρώτη φορά, επιτρέποντας μεγαλύτερη αξιοπιστία και μειώνοντας τον κίνδυνο μελλοντικής διακοπής λειτουργίας.  

Επίσης, αν χρειάζεται να πραγματοποιείτε συχνές επισκευές, προτείνουμε να σκεφτείτε το ενδεχόμενο ενός συμβολαίου συντήρησης. Επικοινωνήστε με το γραφείο τοπικών πωλήσεων για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με όσα μπορούν να προσφέρουν οι Υπηρεσίες Trane.

Φόρμα αιτήματος επικοινωνίας