Επικοινωνήστε με τον ειδικό των Υπηρεσιών ενοικίασης Trane

Μακροπρόθεσμη ενοικίαση ψύξης για ευέλικτη κτιριακή επέκταση

Χαρακτηριστικά προϊόντος

Location: Γαλλία

Rental Need: trane-commercial:trane-europe/rental-needed/process-cooling

Products Installed: 1 αερόψυκτο συγκρότημα με ελικοειδή συμπιεστή Sintesis RTAF + 2 κλιματιστικές μονάδες

σύστημα κλιματισμού ψυκτικού συγκροτήματος

Πρόκληση

Σύμφωνα με τα νέα σχέδια επέκτασης για την αύξηση της παραγωγικής ικανότητας μιας πολυεθνικής φαρμακευτικής εταιρείας στη Γαλλία ήταν δύσκολο να πραγματοποιηθεί επένδυση σε ένα ιδιαίτερα αποτελεσματικό και ακριβές σύστημα κλιματισμού για την παραγωγική της διαδικασία. Έπρεπε να βρει έναν τρόπο να εστιάσει τις κεφαλαιουχικές της δαπάνες στην κατασκευή των εγκαταστάσεων, ενώ ο προϋπολογισμός της επέτρεπε ένα σταθερό διαχειρίσιμο κόστος εξοπλισμού.

Αναζητήθηκε μια κορυφαία λύση ενοικίασης με πολύ αυστηρές απαιτήσεις για την ποιότητα αέρα. Οι υγιεινές και άνετες κλιματικές συνθήκες είναι απαραίτητες κατά τη διαδικασία της παραγωγής, ώστε να διασφαλίζεται η ποιότητα των προϊόντων. Ο αέρας δεν πρέπει απλώς να είναι καθαρός, αλλά να έχει και τη σωστή θερμοκρασία και υγρασία, να είναι άοσμος και να είναι τόσο φρέσκος όσο απαιτείται. 

Λύση

Μετά από μια πολύ θετική πρώτη εμπειρία με τις Υπηρεσίες ενοικίασης Trane, αυτό το έργο επέκτασης HVAC ανατέθηκε επίσης στους ειδικούς εφαρμογών της Trane. Οι τοπικοί μηχανικοί και η ομάδα ενοικίασης της Trane πραγματοποίησαν διεξοδική έρευνα για να προσδιορίσουν τι απαιτήσεις είχαν οι διάφορες κτιριακές ζώνες. Παρείχαν μια ολοκληρωμένη λύση, συμπεριλαμβανομένων του σχεδιασμού, της προμήθειας, της θέσης σε λειτουργία και της συντήρησης μιας αξιόπιστης και ακριβούς εγκατάστασης ελέγχου θερμοκρασίας και υγρασίας.

Εγκαταστάθηκε ένα υψηλής απόδοσης αερόψυκτο ψυκτικό συγκρότημα RTAF μαζί με δύο κλιματιστικές μονάδες (AHU). Οι AHU είναι το ιδανικό συμπλήρωμα για ένα ψυκτικό συγκρότημα. Ψύχουν τον αέρα χρησιμοποιώντας κρύο νερό με μεγάλη ευελιξία και προσαρμοστικότητα. Ταυτόχρονα, οι AHU ελέγχουν τα αερομεταφερόμενα παθογόνα και τη σκόνη με φιλτράρισμα του αέρα, ελέγχουν την πίεση του χώρου και διατηρούν τη θερμοκρασία και την υγρασία.

Εφαρμόστηκε, επίσης, ένα σχέδιο απόδοσης για την ελαχιστοποίηση της κατανάλωσης ενέργειας και τη μείωση του κόστους. Η ομάδα της Trane εγκατέστησε ένα σύστημα ανάκτησης θερμότητας στην κλιματιστική μονάδα αέρα εξαγωγής που επιτρέπει τη διατήρηση της θερμοκρασίας του αέρα εξόδου κατά τη διάρκεια του χειμώνα.

Τέλος, η Trane παρέχει όλες τις διαδικασίες καθαρισμού και συντήρησης που αντιπροσωπεύουν μια σημαντική πτυχή της λειτουργίας κάθε φαρμακευτικής εγκατάστασης.

Η ομάδα ενοικίασης προσέφερε μια σύμβαση Trane EaaSy για να βοηθήσει την εταιρεία να αναπτύξει προσαρμοστικότητα και ευελιξία για τον εξοπλισμό HVAC που διέθετε. Η φαρμακευτική εταιρεία, αντί να επενδύσει σε σταθερό εξοπλισμό ψύξης για την επέκταση των εγκαταστάσεών της, επέλεξε μια πενταετή ολοκληρωμένη λύση εξυπηρέτησης για να προσαρμοστεί στις νέες αναπτυξιακές της ανάγκες: 

• Χωρίς προκαταβολή και θετικές ταμειακές ροές
• Μηδενικός κίνδυνος και μέγιστη ευελιξία
• Εύκολη μετάβαση σε πιο ισχυρό εξοπλισμό
• Η τελευταία λέξη της τεχνολογίας
• Ελαχιστοποιημένο κόστος λειτουργίας και σταθερό μηνιαίο επιτόκιο
• Ασφάλεια συμμόρφωσης
• Πλήρης κάλυψη συντήρησης και εγγύησης

Αποτελέσματα

Εναρμονισμένη με τις ανάγκες ευελιξίας της φαρμακευτικής εταιρείας, η υψηλής ποιότητας ολοκληρωμένη λύση ενοικίασης που εφαρμόστηκε από τις Υπηρεσίες ενοικίασης Trane ήταν η ιδανική λύση. Ο διαχειριστής εγκαταστάσεων έμεινε ικανοποιημένος με την αποτελεσματικότητα και την απόδοση του συστήματος HVAC.

Όταν η απόδοση, η ασφάλεια και η ποιότητα των προϊόντων εξαρτάται από τον ακριβή έλεγχο της θερμοκρασίας (σε χώρους και διαδικασίες παραγωγής), μπορείτε να βασιστείτε σε μια αξιόπιστη εταιρεία. Η Trane έχει παρουσία σε όλο τον κόσμο, κάτι που σημαίνει ότι οι προσεγγίσεις που θεωρείτε ότι είναι οι πιο επωφελείς μπορούν να εφαρμοστούν σε πολλές εγκαταστάσεις οπουδήποτε.