Επικοινωνήστε με τον ειδικό των Υπηρεσιών ενοικίασης Trane

Η προσαρμοσμένη μακροπρόθεσμη ενοικίαση δίνει το συγκριτικό πλεονέκτημα στην αυτοκινητοβιομηχανία

Χαρακτηριστικά προϊόντος

Location: Ιταλία

Rental Need: trane-commercial:trane-europe/rental-needed/hvac-cooling

Products Installed: 2 αερόψυκτα ψυκτικά συγκροτήματα Sintesis CGAF

Cooling Capacity: 860 kW

Rental Duration: 9 χρόνια

Πρόκληση

Έχοντας δύο μονάδες ψυκτικών συγκροτημάτων που χρειάζονταν αντικατάσταση, ο διαχειριστής εγκαταστάσεων μιας πολυεθνικής αυτοκινητοβιομηχανίας έπρεπε να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά τις ανάγκες του εργοστασίου και να αποφύγει το κόστος των κεφαλαιουχικών δαπανών. Οι εργοστασιακοί στόχοι ήταν η μείωση του ενεργειακού κόστους, η μεγιστοποίηση της λειτουργικής απόδοσης και η μείωση της δαπάνης συντήρησης.

 

Λύση

Μια καινοτόμος προσέγγιση
Η ιταλική ομάδα ενοικίασης βοήθησε την ομάδα διαχείρισης να επανεξετάσει την προσέγγισή της σχετικά με τα συστήματα HVAC με το Trane EaaSy (Equipment-as-a-Service – Εξοπλισμός ως υπηρεσία). Αντί να επενδύσει σε δύο νέες μονάδες, η Trane προσέφερε δύο νέα ψυκτικά συγκροτήματα ενοικίασης, μετατρέποντας τον εξοπλισμό HVAC από ένα στατικό στοιχείο ενεργητικού σε μια δυναμική λύση. Αυτή η μακροχρόνια λύση ενοικίασης από την Trane έδωσε τη δυνατότητα στην εγκατάσταση να μετατρέψει τις κεφαλαιουχικές δαπάνες σε λειτουργικές δαπάνες με μεγαλύτερη ευελιξία:

  • Πλήρης έλεγχος του λειτουργικού κόστους

  • Χωρίς προκαταβολή

  • Πληρώνετε για ό,τι χρησιμοποιείτε

  • Σταθερό μηνιαίο επιτόκιο

  • Η τελευταία λέξη της τεχνολογίας

  • Εύκολη μετάβαση σε πιο ισχυρό εξοπλισμό

  • Πλήρης κάλυψη συντήρησης και εγγύησης

  • Μέγιστη αξιοπιστία και ελάχιστος οικονομικός κίνδυνος.

Νέα ψυκτικά συγκροτήματα ως μακροπρόθεσμη ενοικίαση
Η ιταλική ομάδα ξεκίνησε τις εργασίες αφαιρώντας τις δύο παλαιότερες μονάδες ψυκτικών συγκροτημάτων. Στη συνέχεια, εγκαταστάθηκαν δύο νέα αερόψυκτα ψυκτικά συγκροτήματα με ελικοειδή συμπιεστή Sintesis CGAF, το καθένα από τα οποία παρέχει 430 kW.

Αποτελέσματα

Η αυτοκινητοβιομηχανία έμεινε πολύ ικανοποιημένη με αυτήν την καινοτόμο προσέγγιση HVAC. Η Trane EaaSy βοηθά την εταιρεία να αποφύγει το προγραμματισμένο κόστος αντικατάστασης κεφαλαίου για τα επόμενα δέκα χρόνια διασφαλίζοντας ότι θα προσφέρει πάντα εξοπλισμό ελέγχου θερμοκρασίας εξαιρετικής απόδοσης.