Επικοινωνήστε με τον ειδικό των Υπηρεσιών ενοικίασης Trane

Προηγμένη τεχνολογία δοκιμασμένη με το Trane EaaSy

Χαρακτηριστικά προϊόντος

Location: Ολλανδία

Rental Need: trane-commercial:trane-europe/rental-needed/process-cooling

Products Installed: 3 αερόψυκτα ψυκτικά συγκροτήματα με ελικοειδή συμπιεστή Sintesis RTAF

Cooling Capacity: 2.500 kW

αερόψυκτο ψυκτικό συγκρότημα με ελικοειδή συμπιεστή

Πρόκληση

Αυτές οι σύγχρονες εγκαταστάσεις παραγωγής στη βόρεια Ολλανδία επενδύουν συνεχώς στην καινοτομία και σε κορυφαίες τεχνολογίες. Μετά τον σχεδιασμό μιας νέας διαδικασίας παραγωγής για την τελευταία ανάπτυξη τεχνολογίας, ήρθε η ώρα να προχωρήσει στη δοκιμαστική φάση. Το εργοστάσιο έπρεπε να επεκτείνει την ψυκτική ικανότητα του πύργου ψύξης του. Σύμφωνα με τους υπολογισμούς που έγιναν, προσδιορίστηκε ότι απαιτούνταν επιπλέον ψυκτική ικανότητα 1500 kW.

Ήταν απαραίτητο να βρεθεί ένας αξιόπιστος συνεργάτης που θα παρείχε ενοικίαση ψύξης υψηλής απόδοσης και ακρίβειας. Η εφαρμογή τεχνολογίας ψυκτικού συγκροτήματος για την επεξεργασία ψύξης είναι ένας από τους ισχυρούς τομείς εξειδίκευσης της Trane.

Λύση

Οι Υπηρεσίες ενοικίασης Trane ανέλαβαν αυτήν τη σημαντική συνεργασία. Η ολλανδική ομάδα ξεκίνησε την εγκατάσταση με δύο αερόψυκτα ψυκτικά συγκροτήματα με ελικοειδή συμπιεστή Sintesis RTAF 205, το καθένα εκ των οποίων παρείχε 750 kW. Οι πρώτες δοκιμές έδειξαν ότι απαιτούνταν περισσότερη ψύξη. Στη συνέχεια, προστέθηκε ένα τρίτο ψυκτικό συγκρότημα RTAF 245, παρέχοντας επιπλέον 1.000 kW.

Αποτελέσματα

Η επαγγελματική καθοδήγηση που προσέφερε η τοπική ομάδα της Trane οδήγησε σε θετικά αποτελέσματα. Με βάση την επιτυχία της πρώτης δοκιμαστικής φάσης, ο πελάτης αποφάσισε να διατηρήσει τα τρία ψυκτικά συγκροτήματα για ένα ολόκληρο έτος. Η ομάδα ενοικίασης πρότεινε τη μετατροπή της σύμβασης ενοικίασης σε σύμβαση Trane EaaSy.

Χάρη στη σύμβαση Trane EaaSy, η βιομηχανική μονάδα προχώρησε στον μετασχηματισμό της παραγωγής της. Η Trane EaaSy, διαθέτοντας μέγιστη ευελιξία και δυνατότητα εύκολης εναλλαγής εξοπλισμού HVAC, προσφέρει ελαχιστοποιημένο κόστος λειτουργίας και πλήρη κάλυψη εγγύησης και συντήρησης.