Επικοινωνήστε με τον ειδικό των Υπηρεσιών ενοικίασης Trane

Ψύξη έκτακτης ανάγκης για τη δημιουργία ΜΕΘ για τον κορονοϊό

Χαρακτηριστικά προϊόντος

Location: Ιταλία

Industry: Healthcare

Rental Need: trane-commercial:trane-europe/rental-needed/hvac-cooling

Products Installed: 1 αερόψυκτο ψυκτικό συγκρότημα RTAD

Cooling Capacity: 530 kW

υπηρεσία επισκευής ψυκτικού συγκροτήματος

Πρόκληση

Η Ιταλία ήταν η πρώτη χώρα στην Ευρώπη που χτυπήθηκε από το ξέσπασμα του COVID-19. Με τον αρχικό εκθετικό ρυθμό αύξησης των ασθενών που χρειάζονταν θεραπεία, αυτό το νοσοκομείο στη Ρώμη (όπως πολλά άλλα λίγο αργότερα στην υπόλοιπη Ευρώπη) κατακλύστηκε γρήγορα από τις νέες εισαγωγές. Αντιμετωπίζοντας την έλλειψη χώρου, το νοσοκομείο δέχθηκε γρήγορα πίεση προκειμένου να βρει λύσεις για το άνοιγμα νέων μονάδων εντατικής θεραπείας (ΜΕΘ). Αποφασίστηκε να ανοίξει ξανά μια επιπλέον εγκατάσταση υγειονομικής περίθαλψης που δεν ήταν ακόμη εξοπλισμένη με σύστημα HVAC. Η εγκατάσταση έπρεπε οπωσδήποτε να τεθεί σε λειτουργία εντός 72 ωρών.

Λύση

Όταν ήρθε η κλήση για βοήθεια, η ιταλική ομάδα ενοικίασης ανταποκρίθηκε στην πρόκληση να εξασφαλίσει ψύξη στο νοσοκομείο εντός 24 ωρών.

Ένας τεχνικός σέρβις πήγε αμέσως στην εγκατάσταση για να προχωρήσει σε αξιολόγηση. Την επόμενη μέρα, η ομάδα παρέδωσε ένα αερόψυκτο ψυκτικό συγκρότημα και εγκατέστησε 100 μέτρα σωλήνων και 100 μέτρα ηλεκτρικών καλωδίων. Επιδιόρθωσε ένα ηλεκτρικό καλώδιο και λίγο αργότερα το κτίριο είχε τα 530 kW ψύξης που χρειαζόταν.

"Το σύστημα ήταν έτοιμο και λειτουργούσε μέσα σε 24 ώρες. Είμαι πραγματικά περήφανος που καταφέραμε να συμβάλουμε στις προσπάθειες της χώρας μας για την αντιμετώπιση αυτής της υγειονομικής κρίσης, εξηγεί ο Gianluca Capuani, Υπεύθυνος μηχανικός πωλήσεων λύσεων στις Υπηρεσίες ενοικίασης.

Αποτελέσματα

Το νοσοκομείο άνοιξε εγκαίρως εντός του αυστηρού χρονοδιαγράμματος που είχε δοθεί. Το προσωπικό μπόρεσε να δεχθεί και να φροντίσει περισσότερους ασθενείς σε κατάλληλες κλιματικές συνθήκες.

Καθώς οι ομάδες της Trane στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο ανταποκρίθηκαν από κοινού στις προκλήσεις αυτής της δύσκολης περιόδου, η ισχυρή υποδομή μηχανικών εφαρμογών, κατασκευαστικών εγκαταστάσεων, εξοπλισμού και ειδικών σέρβις που διαθέτουμε κατέβαλε έντονες προσπάθειες για να υποστηρίξει κρίσιμες ανάγκες υποδομής σε νοσοκομεία και επιχειρήσεις ουσιώδους σημασίας, συμβάλλοντας στην παγκόσμια αντιμετώπιση της πανδημίας COVID-19. Οι Υπηρεσίες ενοικίασης Trane βρίσκουν πάντα τρόπους να ανταποκρίνονται στην πρωτόγνωρη αύξηση της ζήτησης για λύσεις ενοικίασης, σε συνεργασία με ευπροσάρμοστες, ευέλικτες και πάντα έτοιμες ομάδες.