Επικοινωνήστε με τον ειδικό των Υπηρεσιών ενοικίασης Trane

Αποφυγή θερμικής καταπόνησης για υπηρεσίες υγείας

Χαρακτηριστικά προϊόντος

Location: Ιταλία

Industry: Healthcare

Rental Need: trane-commercial:trane-europe/rental-needed/comfort-cooling

Products Installed: 2 αερόψυκτα ψυκτικά συγκροτήματα Sintesis RTAF

Cooling Capacity: 1.700 kW

 

Πρόκληση

Το δημόσιο νοσοκομείο έπρεπε να παρέχει επαρκή ψύξη στα διάφορα δωμάτιά του κατά την ιδιαίτερα ζεστή θερινή περίοδο. Το νοσοκομείο δεν ήταν δυνατό να θέσει σε κίνδυνο την άνεση των ασθενών και του προσωπικού και ο επαναπρογραμματισμός των χειρουργικών επεμβάσεων ή η μεταφορά των ασθενών σε άλλες περιοχές για θεραπεία δεν ήταν διαθέσιμες επιλογές.

Για να προσφέρει ποιοτική φροντίδα και να αποτρέψει την απώλεια εσόδων, η μονάδα υγειονομικής περίθαλψης επιδίωξε να εξασφαλίσει μια αξιόπιστη λύση για επιπλέον ψυκτική ικανότητα για ένα προσωρινό χρονικό διάστημα.

Λύση

Το ιταλικό νοσοκομείο επέλεξε τις Υπηρεσίες ενοικίασης Trane για να προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση βραχυπρόθεσμης ενοικίασης. Οι τοπικοί ειδικοί μηχανικοί πωλήσεων της Trane ολοκλήρωσαν πρώτα μια αξιολόγηση των συμπληρωματικών αναγκών ψύξης, προτού σχεδιάσουν την καλύτερη λύση ενοικίασης.

Παραδόθηκαν, εγκαταστάθηκαν και τέθηκαν σε λειτουργία 1.700 kW πρόσθετης ισχύος ψύξης, συμπεριλαμβανομένων δύο ψυκτικών συγκροτημάτων Trane Sintesis  Prime RTAF, 500 μέτρα εύκαμπτων σωλήνων και δύο εξωτερικές αντλίες νερού. 

Αποτελέσματα

Η εφαρμοζόμενη λύση ενοικίασης βοήθησε το ιταλικό νοσοκομείο να διατηρήσει τον βέλτιστο έλεγχο θερμοκρασίας στις διάφορες περιοχές των εγκαταστάσεών του κατά τους ζεστούς καλοκαιρινούς μήνες. Η πρώτη του προτεραιότητα ήταν η φροντίδα και η άνεση των ασθενών. Η Trane το βοήθησε να επιτύχει τους στόχους του με ανταγωνιστικό κόστος.