Επικοινωνήστε με τον ειδικό των Υπηρεσιών ενοικίασης Trane

Λύση-γέφυρα για τη θέρμανση ζυθοποιίας κατά τη διάρκεια επέκτασης

Χαρακτηριστικά προϊόντος

Location: Πορτογαλία

Rental Need: trane-commercial:trane-europe/rental-needed/process-cooling

Products Installed: 2 αντλίες θερμότητας αέρα-νερού

Heating capacity: 650 kW

υπηρεσίες ενοικίασης ψυκτικών συγκροτημάτων

 

Πρόκληση

Μια κορυφαία πορτογαλική  εταιρεία παραγωγής ποτών που προχώρησε σε εργασίες κτιριακής επέκτασης έπρεπε να αφαιρέσει τους σωλήνες ατμού που ήταν συνδεδεμένοι στις γραμμές παραγωγής. Χρειάστηκε μια λύση προσωρινής ενοικίασης για την παροχή ζεστού νερού στους 55 °C. Σύμφωνα με τα υψηλής ποιότητας πρότυπα κατασκευής έπρεπε να τηρηθούν οι ακριβείς προδιαγραφές. Οι Υπηρεσίες ενοικίασης Trane ανέλαβαν να φέρουν εις πέρας το έργο.

 

Λύση

Η τοπική ομάδα ενοικίασης προχώρησε σε μια διεξοδική επιτόπια έρευνα για να προσδιορίσει το καταλληλότερο σύστημα. Δόθηκε μια ολοκληρωμένη λύση που περιλάμβανε δύο μονάδες αντλίας θερμότητας ενοικίασης Trane και ένα δοχείο αδράνειας. Οι αντλίες θερμότητας υψηλής απόδοσης διαθέτουν την τεχνολογία Trane Adaptive Control™ και εξασφαλίζουν ακριβή έλεγχο θερμοκρασίας.

Η εγκατάσταση ολοκληρώθηκε και τέθηκε σε αποδοτική λειτουργία, παρέχοντας το απαιτούμενο ζεστό νερό σε σταθερή θερμοκρασία 55 °C. Η γρήγορη ανάπτυξη από τους ειδικούς τεχνικούς της Trane εξασφάλισε ότι οι διακοπές λειτουργίας παρέμειναν στο ελάχιστο δυνατό επίπεδο.

Αποτελέσματα

Η τοπική ομάδα ενοικίασης Trane μπόρεσε να ικανοποιήσει τις ειδικές απαιτήσεις του πελάτη. Η αποτελεσματική μας λύση έδωσε στον κατασκευαστή τη σιγουριά ότι η παραγωγή του θα ήταν ασφαλής ώσπου η γραμμή παραγωγής να μπορέσει να μεταφερθεί στο νέο κτίριο.

Με τη μεγάλη γκάμα εξοπλισμού ψύξης και θέρμανσης ενοικίασης, οι έμπειρες ομάδες ενοικίασης της Trane μπορούν να σας βοηθήσουν να διατηρήσετε σε κανονικά επίπεδα τις δραστηριότητές σας κατά τη διάρκεια ανακαινίσεων ή σημαντικών βελτιώσεων.