Επικοινωνήστε με τον ειδικό των Υπηρεσιών ενοικίασης Trane

Η παροχή ενέργειας και η ψύξη αποθήκης διασώζει την παραγωγή εκλεκτών προϊόντων σοκολάτας στη Βιέννη

Χαρακτηριστικά προϊόντος

Location: Αυστρία

Rental Need: trane-commercial:trane-europe/rental-needed/hvac-cooling

Products Installed: 2 αερόψυκτα ψυκτικά συγκροτήματα με ελικοειδή συμπιεστή + 8 AHU

Cooling Capacity: 1 MW

Rental Duration: 3 μήνες

Πρόκληση

Μια κορυφαία διεθνής σοκολατοβιομηχανία χρειάστηκε επιπλέον χώρους αποθηκών στη Βιέννη, για να προστατεύσει τα ευαίσθητα προϊόντα της κατά τη διάρκεια μιας μεγάλης αύξησης της παραγωγής το καλοκαίρι. Βρέθηκε μια αποθήκη, αλλά δεν υπήρχε δυνατότητα ελέγχου της θερμοκρασίας. Ήταν, επομένως, επείγουσα ανάγκη να κατασκευαστεί μια αξιόπιστη εγκατάσταση ψύξης. 

Λύση

Η τοπική ομάδα μηχανικών και τεχνικών σέρβις της Trane παρείχε μια ολοκληρωμένη λύση από τον σχεδιασμό έως την εκτέλεση. Πραγματοποίησαν επιτόπια έρευνα και ανέπτυξαν μια πλήρη εγκατάσταση ελέγχου θερμοκρασίας που περιλάμβανε:

  • 2 αερόψυκτα ψυκτικά συγκροτήματα των 500 kW

  • 8 κλιματιστικές μονάδες των 150 kW

  • 2 δοχεία αδράνειας των 1.000 l

  • 4 συγκροτήματα γεννητριών των 200 kVA

  • εύκαμπτοι σωλήνες 600 m

Η γρήγορη παροχή της λύσης με εξοπλισμό υψηλής ποιότητας και εγκατάσταση κορυφαίου επιπέδου κάλυψε τις ανάγκες τροφοδοσίας και ψύξης του πελάτη. 

Αποτελέσματα

Όταν ολοκληρώθηκε η προσωρινή εγκατάσταση ψύξης, οι Υπηρεσίες ενοικίασης Trane παρείχαν το ιδανικό περιβάλλον αποθήκευσης για τα ευαίσθητα στη θερμοκρασία προϊόντα σοκολάτας.

Από την επεξεργασία έως τη διανομή, τη συσκευασία και την αποθήκευση, η ψυκτική αλυσίδα έπρεπε να προσφέρει ένα επίπεδο ποιότητας και ασφάλειας χωρίς συμβιβασμούς. Τα συστήματα χαμηλής θερμοκρασίας της Trane παρέχουν λύσεις ψυχρής αποθήκευσης για τα πιο απαιτητικά πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας των ευπαθών προϊόντων. Οι ομάδες ενοικίασης προσφέρουν προσωρινές ή εποχικές λύσεις και βοηθούν τους πελάτες στη διαχείριση της παραγωγής σε περιόδους με πιο έντονο φόρτο εργασίας, χωρίς να χρειάζεται να προχωρήσουν σε μόνιμη επέκταση.

 

υπηρεσίες ενοικίασης - λύσεις επεξεργασίας αέρα