Επικοινωνήστε με τον ειδικό των Υπηρεσιών ενοικίασης Trane

Εξασφάλιση της διαδικασίας παραγωγής κρασιού σε οινοποιείο της Ρουμανίας

Χαρακτηριστικά προϊόντος

Location: Ρουμανία

Rental Need: trane-commercial:trane-europe/rental-needed/process-cooling

Products Installed: 1 αντλία θερμότητας CXAM

Cooling Capacity: 192 kW

υπηρεσίες ενοικίασης ψυκτικών συγκροτημάτων

Πρόκληση

Ένα οινοποιείο στην περιοχή των αμπελώνων Murfatlar της Ρουμανίας χρειάστηκε προσωρινή ψύξη κατά την περίοδο της συγκομιδής.

Ο ακριβής έλεγχος της θερμοκρασίας είναι ζωτικής σημασίας για όλη τη διαδικασία παραγωγής κρασιού, ειδικά κατά την προ-ζύμωση, τη ζύμωση και τη σταθεροποίηση. Επίσης, παίζει σημαντικό ρόλο στη διατήρηση και την αποθήκευση του τελικού προϊόντος.

Επειδή η φύση αυτών των απαιτήσεων είναι σε μεγάλο βαθμό εποχική, η χρήση του προσωρινού εξοπλισμού ψύξης

έχει ιδιαίτερο νόημα όσον αφορά το κόστος.

Το οινοποιείο ζήτησε ένα σύστημα ψύξης που θα προστάτευε τέλεια την ποιότητα του κρασιού στις διάφορες φάσεις της διαδικασίας παραγωγής κρασιού.

Λύση

Οι μηχανικοί της Trane πραγματοποίησαν μια εις βάθος αξιολόγηση των μοναδικών απαιτήσεων ψύξης του οινοποιείου. Παρείχαν μια εγκατάσταση ψύξης που θα διαχειριζόταν το ευρύ φάσμα των συνθηκών λειτουργίας για άριστη υποστήριξη της διαδικασίας παραγωγής και αποθήκευσης κρασιού.

Η ομάδα ενοικίασης εγκατέστησε και έθεσε σε λειτουργία το σύστημα ψύξης στην αρχή της περιόδου συγκομιδής. Η τεχνική ομάδα εξασφάλισε την παροχή ακριβούς ελέγχου θερμοκρασίας σε όλη τη διαδικασία παραγωγής κρασιού. Επέστρεψε στο τέλος της διάρκειας ενοικίασης για να θέσει εκτός λειτουργίας την εγκατάσταση.

Αποτελέσματα

Η λύση ενοικίασης Trane παρείχε ακριβή έλεγχο θερμοκρασίας όπως απαιτούνταν. Το οινοποιείο έμεινε απόλυτα ικανοποιημένο με τα σταφύλια και τα υψηλά πρότυπα παραγωγής που ήταν βασικά στοιχεία για την ποιότητα του τελικού προϊόντος. 

Οι Υπηρεσίες ενοικίασης Trane διαθέτουν τον κατάλληλο εξοπλισμό, τεχνογνωσία και υποστήριξη σέρβις για την κάλυψη αυτών των εποχικών απαιτήσεων. Οι ομάδες ενοικίασης που διαθέτουμε διασφαλίζουν πάντα τα υψηλότερα πρότυπα παραγωγής για τον μεγάλο αριθμό εξαιρετικών και διαφοροποιημένων αμπελώνων στην Ευρώπη και αλλού.