Επικοινωνήστε με τον ειδικό των Υπηρεσιών ενοικίασης Trane

Αξιόπιστος πάγος για δύο σημαντικές εποχικές ατραξιόν

Χαρακτηριστικά προϊόντος

Location: Ουγγαρία

Rental Need: trane-commercial:trane-europe/rental-needed/950m2-ice-park-cooling

Products Installed: 2 αερόψυκτα ψυκτικά συγκροτήματα με ελικοειδή συμπιεστή RTAD

Cooling Capacity: 800 kW

Ice Rink Operating Duration: 5 μήνες

Πρόκληση: παγοδρόμιο

Πρόκληση

Το υπαίθριο πατινάζ έχει μετατραπεί σε δημοφιλή χειμερινή ψυχαγωγική δραστηριότητα σε όλη την Ευρώπη.

Η τοπική αυτοδιοίκηση στη Βουδαπέστη θέλησε να δημιουργήσει εντυπωσιακές εγκαταστάσεις με πάγο που θα αποτελούσαν πόλο έλξης για την κοινότητα, ώστε άτομα κάθε ηλικίας να μπορούν να αθληθούν σε ποιοτικές συνθήκες.

Οι διοργανωτές της εκδήλωσης αποφάσισαν να κατασκευάσουν το πάρκο πατινάζ Csepel (Csepeli Jégpark). Με συνολική επιφάνεια 950 m2, το πάρκο θα προσέφερε μια μοναδική εμπειρία πατινάζ με δύο διαφορετικές περιοχές που θα είχαν πάγο:

  • Παγοδρόμιο 25 x 30 m

  • Παγοδιάδρομος με πλάτος 2,5 m και μήκος 150 m που διέρχεται από το γειτονικό πάρκο.

Η δυσκολία αυτού του σχεδιασμού ήταν η δημιουργία μιας ομοιόμορφης και ομαλής επιφάνειας για πατινάζ στις διαφορετικές περιοχές πατινάζ. 

Λύση

Οι Υπηρεσίες ενοικίασης Trane επιλέχθηκαν χάρη στην αξιόπιστη τεχνογνωσία τους σχετικά με την ψύξη παγοδρομίων και τη διαρκή εξυπηρέτηση που ήταν πάντα σε ετοιμότητα.

Η τοπική ομάδα ενοικίασης παρείχε μια ολοκληρωμένη λύση. Οι έμπειροι μηχανικοί ενοικίασης της Trane έκαναν επιτόπια έρευνα, προκειμένου να επιλέξουν τον καλύτερο εξοπλισμό ψύξης για αυτό το ιδιαίτερο έργο ψύξης πάγου.

Εγκαταστάθηκαν και τέθηκαν σε λειτουργία δύο ψυκτικά συγκροτήματα υψηλής απόδοσης με ιδιότητες ταχείας ψύξης. Δημιουργήθηκε μια παχιά και ομαλή επιφάνεια πάγου που παρείχε μια υψηλής ποιότητας και ασφαλή εμπειρία πατινάζ για όλους.

Αποτελέσματα

Η τελετή έναρξης ήταν μια φανταστική γιορτή. Οι πρωταθλητές πατινάζ Nóra Hoffmann και Attila Elek έδωσαν μια θεαματική παράσταση με τη συμμετοχή των φίλων και συναθλητών τους και του βιολιστή Edvin Marton.

Το παγοδρόμιο παρέμεινε ανοιχτό στο κοινό όλες τις ημέρες από τα τέλη Νοεμβρίου έως το Μάρτιο. Ήταν επίσης το ιδανικό σκηνικό για ξεχωριστές εκδηλώσεις, όπως αγώνες, ολονύκτιο πατινάζ, γρήγορα ακροβατικά, παιχνίδια broomball ή κέρλινγκ.

Η ομάδα επέβλεψε ολόκληρο το έργο και διασφάλισε ότι η ψύξη του πάγου παρέμεινε στα καλύτερα δυνατά επίπεδα κατά τη διάρκεια της ενοικίασης. Η επιτυχημένη εμπειρία πατινάζ στο πάρκο, καθώς και ο ποιοτικός πάγος που υπήρχε σε όλη τη χειμερινή περίοδο, έκαναν το συγκεκριμένο παγοδρόμιο ένα από τα πιο δημοφιλή υπαίθρια παγοδρόμια στην ουγγρική πρωτεύουσα.

Ψάχνετε για έναν αξιόπιστο προμηθευτή προσωρινούπαγοδρομίου; Η μεγάλη γκάμα ψυκτικών συγκροτημάτων ενοικίασης που διαθέτουμε στην Trane μάς επιτρέπει να παρέχουμε υπηρεσίες ψύξης για παγοδρόμια κάθε μεγέθους σε οποιαδήποτε περιοχή.  Οι Υπηρεσίες ενοικίασης Trane, εξυπηρετώντας εκατοντάδες τοποθεσίες σε όλη την Ευρώπη, διαθέτει την εμπειρία να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε την επόμενη εκδήλωσή σας που απαιτεί ψύξη παγοδρομίου.