Επικοινωνήστε με τον ειδικό των Υπηρεσιών ενοικίασης Trane

Προετοιμασία σκηνής για κορυφαία τηλεοπτική εκπομπή

Χαρακτηριστικά προϊόντος

Location: Ολλανδία

Rental Need: trane-commercial:trane-europe/rental-needed/ice-rink-cooling

Products Installed: 1 αερόψυκτο ψυκτικό συγκρότημα με ελικοειδή συμπιεστή RTAD

Cooling Capacity: 645 kW

Rental Duration: 1 εβδομάδα

Βιομηχανικό αερόψυκτο ψυκτικό συγκρότημα

Πρόκληση

Ένα τηλεοπτικό στούντιο στην Ολλανδία χρειάστηκε ένα ειδικά σχεδιασμένο παγοδρόμιο για έναν διαγωνισμό με πολλές διασημότητες. Καθώς το παγοδρόμιο χρησιμοποιούνταν από το τηλεοπτικό συνεργείο και τις διασημότητες για μια εβδομάδα, χρειαζόταν ένας ειδικός στην προσωρινή ψύξη για τη διατήρησή του σε υψηλό επίπεδο.

Ο έλεγχος ψύξης πάγου έπρεπε να είναι αψεγάδιαστος για να διατηρηθεί το άψογο σκηνικό και παράλληλα οι υπόλοιπες ομάδες να μπορέσουν να παρουσιάσουν στις τηλεοπτικές οθόνες μια εντυπωσιακή εκπομπή με πατινάζ.

Λύση

Οι Υπηρεσίες ενοικίασης Trane Ολλανδία παρείχαν μια ολοκληρωμένη λύση. Η ειδική ομάδα ενοικίασης ξεπέρασε πραγματικά τον εαυτό της τόσο κατά το σχεδιασμό όσο και κατά την ανάπτυξη.

Εγκατέστησε ένα αερόψυκτο ψυκτικό συγκρότημα ενοικίασης με ιδιότητες ταχείας ψύξης για να δημιουργήσει γρήγορα το παγοδρόμιο. Η διαρκής τεχνική υποστήριξη ήταν συνεχώς σε ετοιμότητα ολόκληρη την εβδομάδα μέχρι την απόσυρση του εξοπλισμού. 

Αποτελέσματα

Το τηλεοπτικό στούντιο έμεινε ικανοποιημένο με την ποιότητα της παρεχόμενης υπηρεσίας. Η προσωρινή λύση HVAC κράτησε το στούντιο στη σωστή θερμοκρασία διευκολύνοντας τη λήψη στις καλύτερες δυνατές συνθήκες σε ένα τέλειο τεχνητό παγοδρόμιο.

Η τοπική ομάδα ενοικίασης ήταν υπερήφανη που συνεργάστηκε με το παγοδρόμιο για αυτήν τη δημοφιλή τηλεοπτική εκπομπή. 

Η Trane έχει προσφέρει αξιόπιστη προσωρινή ψύξη για επιτυχημένες εκδηλώσεις σε εσωτερικά ή εξωτερικά παγοδρόμια σε πολλές περιοχές σε όλη την Ευρώπη. Χάρη στη μεγάλη γκάμα των ψυκτικών θαλάμων συγκροτημάτων ενοικίασης που διαθέτουμε μπορούμε να εξυπηρετούμε παγοδρόμια κάθε τύπου και μεγέθους. Μαζί σας θα συνεργαστούν έμπειρες ομάδες ενοικίασης για να κατανοήσουν τις δυσκολίες της εκδήλωσής σας και να σας προσφέρουν τον πιο αποτελεσματικό εξοπλισμό ελέγχου θερμοκρασίας.