Επικοινωνήστε με τον ειδικό των Υπηρεσιών ενοικίασης Trane

Έλεγχος θερμοκρασίας για συναυλία διεθνούς σταρ

Χαρακτηριστικά προϊόντος

Location: Αυστρία

Rental Need: trane-commercial:trane-europe/rental-needed/hvac-temperature-control

Products Installed: 2 αερόψυκτα ψυκτικά συγκροτήματα με ελικοειδή συμπιεστή RTAD

Venue: Wiener Stadthalle - Το μεγαλύτερο κλειστό στάδιο της Αυστρίας

Cooling Capacity: 1,2 MW

Δύο βιομηχανικά αερόψυκτα ψυκτικά συγκροτήματα

Πρόκληση

Η πολυβραβευμένη καλλιτέχνιδα Ariana Grande ήρθε στην Ευρώπη το 2019 στο πλαίσιο της περιοδείας Sweetener World Tour. Στις 3 Σεπτεμβρίου, θα εμφανιζόταν στην κεντρική σκηνή του Wiener Stadthalle, του μεγαλύτερου κλειστού σταδίου της Αυστρίας.

Για αυτές τις σημαντικές εκδηλώσεις απαιτείται αρκετός προγραμματισμός, ώστε όλα να μην υπάρχουν προβλήματα την ημέρα της συναυλίας. Έχετε μόνο μία ευκαιρία να τα κάνετε όλα σωστά. Επομένως, χρειάζεστε αξιόπιστους συνεργάτες που θα προσφέρουν την καλύτερη εξυπηρέτηση από τη φάση του προγραμματισμού έως την εκτέλεση του έργου και τη θέση εκτός λειτουργίας του εξοπλισμού.

Ο έλεγχος θερμοκρασίας είναι μία από τις βασικές παραμέτρους για μια επιτυχημένη συναυλία. 

Λύση

Οι μηχανικοί ενοικίασης της Trane συνεργάστηκαν στενά με τους διοργανωτές, προκειμένου να διασφαλιστεί η παροχή του κατάλληλου εξοπλισμού ψύξης για την κάλυψη των αναγκών χωρητικότητας του συναυλιακού χώρου. Η ομάδα ενοικίασης παρείχε μια ολοκληρωμένη λύση.

Οι έμπειροι τεχνικοί σέρβις της Trane εγκατέστησαν δύο αερόψυκτα ψυκτικά συγκροτήματα στο πλάι του σταδίου με όλες τις απαραίτητες σωληνώσεις και τα βοηθητικά εξαρτήματα. Ολόκληρη η εγκατάσταση ελέγχου θερμοκρασίας τέθηκε σε λειτουργία όπως είχε προγραμματιστεί και παρείχε τη σωστή ψυκτική ικανότητα σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Ο προσωρινός εξοπλισμός ενοικίασης τέθηκε εκτός λειτουργίας όπως είχε προγραμματιστεί.

Αποτελέσματα

Οι Υπηρεσίες ενοικίασης Trane  με χαρά διευκόλυναν τη συναυλία της πολυβραβευμένης ποπ σταρ Ariana Grande στη Βιέννη.


Η σταρ εμφανίστηκε με πολλά εντυπωσιακά φώτα και ειδικά εφέ στο ασφυκτικά γεμάτο Wiener Stadthalle. Οι διοργανωτές της εκδήλωσης έμειναν πολύ ικανοποιημένοι με τις υπηρεσίες ελέγχου θερμοκρασίας.


Οι Υπηρεσίες ενοικίασης Trane μπορούν να σας βοηθήσουν να προγραμματίσετε την επόμενη επιτυχημένη σας εκδήλωση. Χάρη στις έμπειρες ομάδες ενοικίασης και τη μεγάλη ποικιλία εξοπλισμού ψύξης και θέρμανσης, μπορούμε να εξυπηρετήσουμε κάθε εκδήλωση, τόσο σε εξωτερικούς όσο και σε εσωτερικούς χώρους.