Επικοινωνήστε με τον ειδικό των Υπηρεσιών ενοικίασης Trane

Υποστήριξη ενοικίασης έκτακτης ανάγκης

Ο πιο γρήγορος τρόπος αποκατάστασης της παροχής ψύξης ή θέρμανσης

Με γρήγορη διαθεσιμότητα 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, ο αξιόπιστος στόλος ψυκτικών συγκροτημάτων ενοικίασης, μονάδων οροφής και αντλιών θερμότητας που διαθέτουμε είναι η καλύτερη επιλογή όταν απαιτείται γρήγορη ανάκτηση ψύξης ή θέρμανσης.

Μια λύση για όλες τις ανάγκες ψύξης ή θέρμανσης. Αμέσως μόλις τη χρειαστείτε.

Οι Υπηρεσίες ενοικίασης Trane διαθέτουν έναν εκτεταμένο στόλο ψυκτικών συγκροτημάτων, μονάδων οροφής και αντλιών θερμότητας ενοικίασης από 10 kW έως 2 MW, ο οποίος μπορεί να καλύψει κάθε ανάγκη.

 • Σύγχρονος, αποτελεσματικός και εκτεταμένος στόλος

  Σύγχρονος, αποτελεσματικός και εκτεταμένος στόλος

  Αξιοποιούμε τη μεγάλη γκάμα προϊόντων της Trane και προσθέτουμε ολοκαίνουργιες μονάδες κάθε χρόνο, προσφέροντας την ποιότητα, την αξιοπιστία και την καινοτομία που χαρακτηρίζουν την Trane. Από 10 kW έως 2 MW, καλύπτουμε κάθε σας ανάγκη.

 • Έντονη παρουσία στην περιοχή

  Έντονη παρουσία στην περιοχή

  Βελτιστοποιούμε συνεχώς το αποτύπωμα και τη λειτουργία logistics του στόλου μας για να μειώσουμε τους χρόνους παράδοσης και θέσης σε λειτουργία.

 • Αξιοπιστία, αποδοτικότητα και κάλυψη υπηρεσιών από την Trane

  Αξιοπιστία, αποδοτικότητα και κάλυψη υπηρεσιών από την Trane

  Όλος ο εξοπλισμός μας είναι άριστα συντηρημένος σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα. Οι πελάτες μας μπορούν να βασίζονται στο εκτεταμένο μας δίκτυο μηχανικών συντήρησης για ασύγκριτη υποστήριξη, 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα. Όλα περιλαμβάνονται στις υπηρεσίες που προσφέρουμε.

Επιλέξτε το προϊόν που χρειάζεστε και ζητήστε προσφορά.

Η μονάδα ενοικίασης είναι η ιδανική εφεδρική λύση για μονάδες χαλασμένες ή χαμηλής απόδοσης, χωρίς μακροπρόθεσμη δέσμευση. Δεν χρειάζεται να βιαστείτε προχωρώντας σε μια ακριβή επισκευή ή αντικατάσταση – με μια μονάδα ενοικίασης μπορείτε να εξασφαλίσετε χρόνο και ηρεμία κατά την παροχή της ψύξης ή της θέρμανσης που χρειάζεστε.

Για ανάγκες θέρμανσης

Ενοικίαση ψυκτικών συγκροτημάτων

Τα ψυκτικά συγκροτήματα έχουν σχεδιαστεί για να ψύχουν υγρά, όπως το νερό ή την άλμη. Η θερμότητα που αφαιρείται από τα υγρά μπορεί να διαχέεται σε έναν ενσωματωμένο συμπυκνωτή ή απομακρυσμένα μέσω πύργου ψύξης ή ξηρό ψύκτη.

Ενοικίαση μονάδων οροφής

Οι μονάδες οροφής είναι συσκευασμένες μονάδες που θερμαίνουν απευθείας τον αέρα. Είναι ιδανικές για κλιματισμό ή αφύγρανση χάρη στις γρήγορες συνδέσεις τους μέσω εύκαμπτων ή άκαμπτων αεραγωγών. Το μόνο που χρειάζεται είναι μια παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, καθώς τα υπόλοιπα είναι έτοιμα.

Για ανάγκες θέρμανσης

Σε σύγκριση με άλλες εταιρείες ενοικίασης, στην Trane δεσμευόμαστε να μειώσουμε τις εκπομπές άνθρακα στη θέρμανση, προκειμένου να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να μειώσουν το δικό τους αποτύπωμα CO2. Το βασικό προϊόν θέρμανσης που προσφέρουμε είναι 100% ηλεκτρικό και πολύ πιο αποτελεσματικό από κάθε τυπικό θερμαντήρα. Πέρα από αυτό, δεν καίει κάποιο καύσιμο και έχει μηδενικές εκπομπές σε τοπικό επίπεδο.

Ενοικίαση αντλιών θερμότητας

Οι αντλίες θερμότητας χρησιμοποιούν ανανεώσιμες πηγές ενέργειας ή ενέργεια που διαφεύγει για αποτελεσματική και αξιόπιστη παροχή ζεστού ή πολύ ζεστού νερού για πολλές χρήσεις (ζεστό νερό οικιακής χρήσης, νερό κατεργασίας, νερό θέρμανσης). Η έκδοση νερού-νερού μπορεί να χρησιμοποιηθεί παράλληλα και για την παροχή ψύξης και θέρμανσης, για ασύγκριτη απόδοση.

Ενοικίαση μονάδων οροφής

Οι μονάδες οροφής είναι συσκευασμένες μονάδες που θερμαίνουν απευθείας τον αέρα. Είναι ιδανικές για τη θέρμανση χώρων χάρη στις γρήγορες συνδέσεις τους με τους εύκαμπτους ή τους άκαμπτους αεραγωγούς. Το μόνο που χρειάζεται είναι μια παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, καθώς τα υπόλοιπα είναι έτοιμα.

Πείτε μας τι χρειάζεστε

Ιστορίες πελατών

Αποφυγή θερμικής καταπόνησης για υπηρεσίες υγείας

Αποφυγή θερμικής καταπόνησης για υπηρεσίες υγείας

Το δημόσιο νοσοκομείο έπρεπε να παρέχει επαρκή ψύξη στα διάφορα δωμάτιά του κατά την ιδιαίτερα ζεστή θερινή περίοδο.

Μάθετε περισσότερα
Προηγμένη τεχνολογία δοκιμασμένη με το Trane EaaSy

Προηγμένη τεχνολογία δοκιμασμένη με το Trane EaaSy

Αυτές οι σύγχρονες εγκαταστάσεις παραγωγής στη βόρεια Ολλανδία επενδύουν συνεχώς στην καινοτομία και σε κορυφαίες τεχνολογίες.

Μάθετε περισσότερα
Εξασφάλιση της διαδικασίας παραγωγής κρασιού σε οινοποιείο της Ρουμανίας

Εξασφάλιση της διαδικασίας παραγωγής κρασιού σε οινοποιείο της Ρουμανίας

Ένα οινοποιείο στην περιοχή των αμπελώνων Murfatlar της Ρουμανίας χρειάστηκε προσωρινή ψύξη κατά την περίοδο της συγκομιδής.

Μάθετε περισσότερα
Έλεγχος θερμοκρασίας για συναυλία διεθνούς σταρ

Έλεγχος θερμοκρασίας για συναυλία διεθνούς σταρ

Η πολυβραβευμένη καλλιτέχνιδα Ariana Grande ήρθε στην Ευρώπη το 2019 στο πλαίσιο της περιοδείας Sweetener World Tour.

Μάθετε περισσότερα

Σχετικές λύσεις ενοικίασης

Επικοινωνήστε μαζί μας

Συνδεθείτε με τον τοπικό εμπειρογνώμονα των Υπηρεσιών ενοικίασης Trane

Θα σας βοηθήσουμε να βρείτε τη λύση που χρειάζεστε
Πώς θα θέλατε να επικοινωνήσουμε μαζί σας; *