Επικοινωνήστε με τον ειδικό των Υπηρεσιών ενοικίασης Trane

Επέκταση παραγωγικής ικανότητας και εποχικές ανάγκες

Ψύξη και θέρμανση που προσαρμόζονται στις ανάγκες σας όποτε τις χρειάζεστε

Μια κατακόρυφη αύξηση στη ζήτηση ψύξης ή θέρμανσης μπορεί να είναι κρίσιμης σημασίας για την άνεση και την υγεία των ανθρώπων που βρίσκονται σε χώρους, όπως νοσοκομεία, εμπορικά κτίρια, εργοστάσια ή αποθήκες. Στις βιομηχανικές διαδικασίες, μια απόκλιση από το ιδανικό σημείο ρύθμισης θερμοκρασίας μπορεί να μειώσει την ποιότητα ή την παραγωγικότητα πέρα από ένα αποδεκτό όριο. Η αλλαγή του κλίματος και των οικονομικών συνθηκών καθιστούν αυτό το ζήτημα ακόμα πιο σύνθετο, τονίζοντας τα πλεονεκτήματα που μπορεί να προσφέρει μια λύση ενοικίασης.

Ο καλύτερος τρόπος αντιμετώπισης των μεταβαλλόμενων αναγκών και της εποχικής ζήτησης

Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι απαιτήσεις ψύξης ή θέρμανσης εξαρτώνται από την εξωτερική θερμοκρασία ή άλλους εσωτερικούς παράγοντες, όπως η κατάληψη χώρου ή το φορτίο παραγωγής. Η ζήτηση συνήθως κορυφώνεται για σχετικά μικρό χρονικό διάστημα, μερικές φορές μόνο για λίγες ημέρες. Οι λύσεις ενοικίασης συμπληρώνουν με ιδανικό τρόπο τις υπάρχουσες εγκαταστάσεις HVAC, καθώς αυξάνουν την ψυκτική και τη θερμαντική ικανότητα ανάλογα με τις ανάγκες που υπάρχουν.

 • Χωρίς συμβιβασμούς στην άνεση και την ποιότητα του κτιρίου ή της διαδικασίας σας

  Χωρίς συμβιβασμούς στην άνεση και την ποιότητα του κτιρίου ή της διαδικασίας σας

  Οι λύσεις ενοικίασης Trane είναι ιδανικές για την κάλυψη της μέγιστης ζήτησης και διασφαλίζουν ότι τα σημεία ρύθμισης της θερμοκρασίας ψύξης ή θέρμανσης θα παραμένουν σταθερά για την καλύτερη δυνατή ποιότητα και απόδοση της παραγωγής σας ή για την άνεση και την ικανοποίηση των παρευρισκόμενων.

 • Ελαχιστοποιήστε τον οικονομικό κίνδυνο με τη βέλτιστη χρήση κεφαλαίου και μετρητών

  Ελαχιστοποιήστε τον οικονομικό κίνδυνο με τη βέλτιστη χρήση κεφαλαίου και μετρητών

  Οι δραστηριότητες στις μέρες μας συχνά αυξάνονται ή μειώνονται με πολύ μεγαλύτερη ταχύτητα σε σχέση με το παρελθόν. Οι λύσεις ενοικίασης μηδενίζουν το κόστος όταν δεν απαιτείται ψύξη ή θέρμανση, ενώ η παραγωγική ικανότητα μπορεί να αυξηθεί γρήγορα όταν αυξηθεί και ο όγκος παραγωγής ή η ζήτηση. Από το σταθερό κόστος στο μεταβλητό κόστος.

 • Αξιοπιστία, αποδοτικότητα και κάλυψη υπηρεσιών από την Trane

  Αξιοπιστία, αποδοτικότητα και κάλυψη υπηρεσιών από την Trane

  Όλος ο εξοπλισμός μας είναι άριστα συντηρημένος σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα. Οι πελάτες μας μπορούν να βασίζονται στο εκτεταμένο μας δίκτυο μηχανικών συντήρησης για ασύγκριτη υποστήριξη, 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Ο καλύτερος τρόπος για τη διαχείριση μεταβαλλόμενων αναγκών ψύξης ή θέρμανσης

Οι ανάγκες ψύξης ή θέρμανσης μπορούν πάντα να διαχωρίζονται μεταξύ βασικού φορτίου και φορτίου αιχμής. Μια εποχική ανάγκη είναι μια περίπτωση όπου το βασικό φορτίο είναι ίσο με μηδέν. Οι αιχμές έχουν υψηλή ένταση και σύντομη διάρκεια, οπότε οι λύσεις ενοικίασης είναι ιδανικές για να εξομαλύνουν αυτές τις αιχμές και να διατηρούν τη βέλτιστη άνεση ή τις καλύτερες δυνατές συνθήκες διαδικασίας, ακόμα και σε δύσκολες περιπτώσεις. 

Ψυκτική ή θερμαντική ικανότητα που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας

Επέκταση παραγωγικής ικανότητας κατά παραγγελία

Όταν η υπάρχουσα παραγωγική ικανότητα των εγκαταστάσεων HVAC δεν μπορεί να καλύψει τη ζήτηση λόγω εξαιρετικά υψηλών ή χαμηλών θερμοκρασιών περιβάλλοντος ή της αύξησης του όγκου παραγωγής ή της κατάληψης χώρου των κτιρίων, οι λύσεις ενοικίασης μπορούν να λύσουν το πρόβλημα και να αποκαταστήσουν τη σωστή απόδοση ψύξης ή θέρμανσης.

Επέκταση παραγωγικής ικανότητας βάσει σχεδιασμού

Οι τυπικές προσεγγίσεις σχετικά με το μέγεθος της παραγωγικής ικανότητας των εγκαταστάσεων HVAC για την περίοδο αιχμής δεν έχουν ιδιαίτερο νόημα, καθώς ο εξοπλισμός δεν χρησιμοποιείται για ένα μεγάλο μέρος του έτους. Μια πιο έξυπνη και πιο σύγχρονη προσέγγιση είναι η επένδυση στην παραγωγική ικανότητα εγκαταστάσεων HVAC για το βασικό φορτίο και η αξιοποίηση της ευελιξίας που προσφέρουν οι λύσεις ενοικίασης για τη διαχείριση του φορτίου αιχμής.

Εποχικές ανάγκες

Ορισμένες επιχειρήσεις είναι εγγενώς εποχικές και οι απαιτήσεις τους για ψύξη ή θέρμανση καλύπτουν πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Οι λύσεις ενοικίασης παρέχουν όλη την ευελιξία και την προσαρμοστικότητα που απαιτούνται για να καταστήσουν αυτές τις επιχειρήσεις κερδοφόρες, αξιοποιώντας ένα μοντέλο πληρωμής ανάλογα με τη χρήση.

Τυπικές εφαρμογές: Υπηρεσίες υγείας, Βιομηχανία, Φιλοξενία, Εμπορικά κτίρια, Αποθήκες

Τυπικές εφαρμογές: Βιομηχανία, Αποθήκες, Εμπορικά κτίρια

Τυπικές εφαρμογές: Παγοδρόμια, Οινοποιεία, Αγροτικός τομέας

Πείτε μας τι χρειάζεστε

Ιστορίες πελατών

Αποφυγή θερμικής καταπόνησης για υπηρεσίες υγείας

Αποφυγή θερμικής καταπόνησης για υπηρεσίες υγείας

Το δημόσιο νοσοκομείο έπρεπε να παρέχει επαρκή ψύξη στα διάφορα δωμάτιά του κατά την ιδιαίτερα ζεστή θερινή περίοδο.

Μάθετε περισσότερα
Προηγμένη τεχνολογία δοκιμασμένη με το Trane EaaSy

Προηγμένη τεχνολογία δοκιμασμένη με το Trane EaaSy

Αυτές οι σύγχρονες εγκαταστάσεις παραγωγής στη βόρεια Ολλανδία επενδύουν συνεχώς στην καινοτομία και σε κορυφαίες τεχνολογίες.

Μάθετε περισσότερα
Εξασφάλιση της διαδικασίας παραγωγής κρασιού σε οινοποιείο της Ρουμανίας

Εξασφάλιση της διαδικασίας παραγωγής κρασιού σε οινοποιείο της Ρουμανίας

Ένα οινοποιείο στην περιοχή των αμπελώνων Murfatlar της Ρουμανίας χρειάστηκε προσωρινή ψύξη κατά την περίοδο της συγκομιδής.

Μάθετε περισσότερα
Έλεγχος θερμοκρασίας για συναυλία διεθνούς σταρ

Έλεγχος θερμοκρασίας για συναυλία διεθνούς σταρ

Η πολυβραβευμένη καλλιτέχνιδα Ariana Grande ήρθε στην Ευρώπη το 2019 στο πλαίσιο της περιοδείας Sweetener World Tour.

Μάθετε περισσότερα

Σχετικές λύσεις ενοικίασης

Επικοινωνήστε μαζί μας

Συνδεθείτε με τον τοπικό εμπειρογνώμονα των Υπηρεσιών ενοικίασης Trane

Θα σας βοηθήσουμε να βρείτε τη λύση που χρειάζεστε
Πώς θα θέλατε να επικοινωνήσουμε μαζί σας; *