Επικοινωνήστε με τον ειδικό των Υπηρεσιών ενοικίασης Trane

Ανάγκες ενοικίασης

Περισσότερο από ό'τι μπορείτε να φανταστείτε

Ψύξη έκτακτης ανάγκης και εφεδρική ψύξη; Σωστά, αλλά όχι μόνο αυτό. Μια μονάδα ενοικίασης προσφέρει μέγιστη ευελιξία με ελάχιστο κίνδυνο για τον πελάτη. Με αυτά τα δύο πλεονεκτήματα που ισχύουν για όλες τις περιπτώσεις, μπορεί να καλυφθεί κάθε ανάγκη. Το μόνο όριο είναι η φαντασία μας. 

Εσείς χρειάζεστε ψύξη ή θέρμανση κι εμείς αναλαμβάνουμε κάθε λεπτομέρεια.

Οι Υπηρεσίες ενοικίασης Trane παρέχουν ψύξη και θέρμανση. Ξεκινάμε πάντα αξιολογώντας τις ανάγκες σας και προσδιορίζοντας την καλύτερη λύση που ανταποκρίνεται στις ιδιαίτερες απαιτήσεις σας. Δεν χρειάζεστε απλώς ψυκτικό συγκρότημα ή λέβητα, αλλά ψύξη ή θέρμανση που να παρέχεται με τον πιο αξιόπιστο και αποτελεσματικό τρόπο. 

Από μια μονοήμερη εκδήλωση έως μια μακροπρόθεσμη βιομηχανική εφαρμογή

Τα μέλη των ομάδων των Υπηρεσιών ενοικίασης είναι εκπαιδευμένα και προετοιμασμένα να καλύψουν κάθε σας ανάγκη. Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε κυμαίνονται από απλή παράδοση εξοπλισμού έως την πλήρη διαχείριση και υλοποίηση περίπλοκων έργων με πολλές μονάδες και παρελκόμενα. Μπορείτε να βασιστείτε στην Trane. 

Επικοινωνήστε με την Trane

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε

Λύσεις για περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης και βλάβες

Με γρήγορη διαθεσιμότητα 24/7, ο αξιόπιστος στόλος ενοικίασης από ψυκτικά συγκροτήματα, μονάδες οροφής και αντλίες θερμότητας που διαθέτουμε είναι η καλύτερη επιλογή όταν χρειάζεστε μια υπηρεσία γρήγορης αποκατάστασης.

Πλεονεκτήματα
Ο πιο γρήγορος τρόπος να έχετε τα πάντα στην εντέλεια.

Ιδανική λύση για
Εφαρμογές ή διαδικασίες όπου η έλλειψη ψύξης ή θέρμανσης απειλεί την άνεσή σας, κάποια διαδικασία παραγωγής ή τη διατήρηση ευπαθών εμπορευμάτων.

 

Επέκταση παραγωγικής ικανότητας ή εξομάλυνση αιχμών παραγωγής

Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι απαιτήσεις ψύξης ή θέρμανσης εξαρτώνται από την εξωτερική θερμοκρασία ή άλλους εσωτερικούς παράγοντες, όπως η κατάληψη χώρου ή το φορτίο παραγωγής. Η ζήτηση κορυφώνεται συνήθως για ένα σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα το οποίο, μερικές φορές, διαρκεί μόνο λίγες ημέρες.

Πλεονεκτήματα
Βέλτιστη χρήση κεφαλαίου και ταμειακών ροών: Δεν χρειάζεται να επενδύσετε σε επιπλέον παραγωγική ικανότητα μόνο για λίγες ημέρες ή για μια συγκεκριμένη περίοδο. Είναι καλύτερα να βασίζεστε σε μια προσωρινή μονάδα ενοικίασης, δηλαδή σε ένα μεταβλητό κόστος και όχι σε ένα πάγιο στοιχείο ενεργητικού.

Ιδανική λύση για
Εφαρμογές ή διεργασίες με εποχική ή προσωρινή ψύξη ή ανάγκες θέρμανσης (π.χ. άνετη ψύξη ή θέρμανση, αιχμές παραγωγής λόγω εποχικότητας ή συγκεκριμένων συμβάσεων που έχουν συναφθεί).

Έργα γρήγορης παράδοσης ή προγραμματισμένη διακοπή λειτουργίας

Η καθυστέρηση παράδοσης εξοπλισμού ή η διακοπή λειτουργίας μιας μονάδας, είτε έχει προγραμματιστεί είτε όχι, γενικά δεν είναι κάτι αποδεκτό. Όταν κάποιο έργο πρέπει να προχωρήσει γρήγορα, η μονάδα ενοικίασης είναι η ιδανική λύση για την άμεση παροχή ψύξης ή θέρμανσης ώσπου να φτάσει νέος εξοπλισμός ή κατά τη διάρκεια συντήρησης, επισκευών ή αναβαθμίσεων σε υπάρχουσες εγκαταστάσεις.

Πλεονεκτήματα
Καμία διακοπή στην άνεση ή τη διαδικασία κατά τη διενέργεια συντήρησης ή δραστηριοτήτων επισκευής. Καμία καθυστέρηση στις εκκινήσεις νέων συστημάτων.

Ιδανική λύση για
Εφαρμογές ή διαδικασίες που δεν μπορούν να διακοπούν ή έργα που πρέπει να επισπευστούν.

Γεγονότα και εκδηλώσεις

Ένα προσωρινό γεγονός όπως μια έκθεση, μια αθλητική εκδήλωση, μια καλλιτεχνική παράσταση, ένα συνέδριο, ένας γάμος ή οποιαδήποτε άλλη συγκέντρωση αποτελεί μια συνήθη εφαρμογή για ενοικιαζόμενες μονάδες.

Πλεονεκτήματα
Γρήγορη και επαγγελματική παράδοση και θέση σε λειτουργία. Η Trane προσφέρει τεχνική υποστήριξη, 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, διασφαλίζοντας ότι θα υπάρχει πάντα άνεση.

Ιδανική λύση για
Όλες τις εκδηλώσεις όπου η ικανοποίηση και η συμμετοχή των πελατών εξαρτώνται επίσης από τη θερμική άνεση και την ποιότητα του αέρα.

Σχεδιασμός έκτακτης ανάγκης

Όταν η διακοπή λειτουργίας των συστημάτων HVAC δεν αποτελεί επιλογή, εξασφαλίστε την αδιάλειπτη παροχή ψύξης ή θέρμανσης με την εγγραφή σας σε ένα πρόγραμμα σχεδιασμού έκτακτης ανάγκης. Η Trane θα διευθετήσει εκ των προτέρων ό,τι απαιτείται για να ελαχιστοποιηθεί ο χρόνος διακοπής λειτουργίας.

Πλεονεκτήματα
Ο πιο γρήγορος τρόπος αποκατάστασης της παροχής ψύξης ή θέρμανσης. Η αδιάλειπτη παροχή είναι πάντα διαθέσιμη όταν ο εξοπλισμός του πελάτη είναι εκτός λειτουργίας, καθώς αξιοποιούμε το δικό μας στόλο ενοικίασης.

Ιδανική λύση για
Όλους, ειδικά όταν η ψύξη ή η θέρμανση παίζει κρίσιμο ρόλο σε βιομηχανικές εφαρμογές, όπως σε περίπτωση υπηρεσιών υγείας, βιομηχανίας ή κέντρων δεδομένων, καθώς και όπου ο χρόνος διακοπής λειτουργίας είναι απειλή για τις επιχειρηματικές δραστηριότητες των πελατών.

Αντικατάσταση μονάδας EaaSy

Σε έναν κόσμο που αλλάζει δυναμικά, είναι καιρός να σκεφτείτε ξανά την προσέγγισή σας στα συστήματα HVAC. Η ευελιξία και η μεταφορά κινδύνου που προσφέρει μια λύση ενοικίασης είναι ο καλύτερος τρόπος για να ικανοποιήσετε τις σύγχρονες απαιτήσεις και να πραγματοποιήσετε αναβαθμίσεις, νέες εγκαταστάσεις ή αντικαταστάσεις που καλύπτουν τις ανάγκες ψύξης ή θέρμανσης. Επομένως, μπορείτε να χαλαρώσετε, αφού πλέον με το EaaSy (Equipment-as-a-Service – Εξοπλισμός ως υπηρεσία) όλα γίνονται εύκολα.

Πλεονεκτήματα
Βελτιστοποίηση ταμειακών ροών, ευελιξία στην αύξηση ή τη μείωση της παραγωγικής ικανότητας, συχνές αναβαθμίσεις για τη βελτίωση της αποδοτικότητας καθώς εξελίσσεται η τεχνολογία και μεταφορά κινδύνου στην Trane για να είστε τελείως ξέγνοιαστοι. Το Trane EaaSy είναι ο πιο εύκολος τρόπος διαχείρισης των συστημάτων HVAC.

Ιδανική λύση για
Όλους τους τύπους εφαρμογών για πελάτες που αναζητούν ευελιξία και ελαχιστοποίηση των κινδύνων.