Επικοινωνήστε με τον ειδικό των Υπηρεσιών ενοικίασης Trane

Κέντρα δεδομένων και τηλεπικοινωνίες

Επικοινωνήστε με την Trane

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε

Η στρατηγική σημασία των παρόχων δεδομένων και τηλεπικοινωνιών είναι ξεκάθαρη στον σημερινό κόσμο. Η ψύξη είναι μια ιδιαίτερα σημαντική διαδικασία για τη διατήρηση των διακομιστών και των υπηρεσιών στο διαδίκτυο και την αποφυγή διακοπών λειτουργίας. Λόγω του γρήγορου ρυθμού αύξησης του όγκου δεδομένων, αυξάνεται τόσο η υπολογιστική ισχύς όσο και το φορτίο ψύξης. Τα ψυκτικά συγκροτήματα ενοικίασης χρησιμοποιούνται όλο και περισσότερο για να αντιμετωπιστεί αυτή η δυναμική εξέλιξη.

  • Κέντρα δεδομένων
  • Πάροχοι τηλεπικοινωνιών

Ιστορίες πελατών

Όταν κάποιο ψυκτικό συγκρότημα παρουσιάζει βλάβη πρέπει να αντικαθίσταται γρήγορα

Όταν κάποιο ψυκτικό συγκρότημα παρουσιάζει βλάβη πρέπει να αντικαθίσταται γρήγορα

Όταν εντοπίστηκε ένα ελαττωματικό ψυκτικό συγκρότημα στις εγκαταστάσεις μιας κορυφαίας γαλλικής εταιρείας τηλεπικοινωνιών, έπρεπε να δοθεί μια γρήγορη λύση ώστε ο έλεγχος της θερμοκρασίας να παραμένει σταθερός.

Μάθετε περισσότερα
Άμεση απόκριση σε ανάγκες ψύξης κέντρου δεδομένων

Άμεση απόκριση σε ανάγκες ψύξης κέντρου δεδομένων

Σε ένα μεγάλο κέντρο δεδομένων συνεγκατάστασης στη Γαλλία σημειώθηκαν αρκετές διαδοχικές βλάβες στο ψυκτικό συγκρότημα της υπάρχουσας εγκατάστασης ψύξης. Επειδή το κέντρο δεδομένων ήθελε να συνεχίσει την απρόσκοπτη λειτουργία του, η εγκατάσταση χρειαζόταν επιπλέον ικανότητα ελέγχου θερμοκρασίας, προκειμένου να διασφαλιστεί η μέγιστη διαθεσιμότητα για τους πελάτες.

Μάθετε περισσότερα

Πρόσθετες αγορές εξειδίκευσης

Σχετικές λύσεις ενοικίασης