Επικοινωνήστε με τον ειδικό των Υπηρεσιών ενοικίασης Trane

Ενοικίαση θέρμανσης

Η θέρμανση παρέχεται βιώσιμα, άμεσα και με ασφάλεια

Για θέρμανση χώρου, ζεστό νερό οικιακής χρήσης ή θέρμανση κατεργασίας, πολλές εφαρμογές απαιτούν ζεστό αέρα ή ζεστό έως πολύ ζεστό νερό. Οι Υπηρεσίες ενοικίασης Trane μπορούν να προσφέρουν τη θέρμανση που χρειάζεστε, σε κάθε μορφή και παραγωγική ικανότητα. Ο στόλος μας βασίζεται αποκλειστικά στην τεχνολογία αντλιών θερμότητας για την πιο βιώσιμη, αποδοτική και ασφαλή θέρμανση

Λύσεις θέρμανσης για κάθε εφαρμογή και ανάγκη

Οι μηχανικοί της Trane μπορούν να αξιοποιήσουν τον εκτεταμένο, σύγχρονο και αποδοτικό στόλο αντλιών θερμότητας, κλιματιστικών μονάδων και μονάδων οροφής για να προσφέρουν θέρμανση με τον πιο αποτελεσματικό και αξιόπιστο τρόπο. Δεν παρέχουμε απλώς έναν θερμαντήρα, αλλά βιώσιμες υπηρεσίες και λύσεις θέρμανσης.

 • Ανανεώσιμη και βιώσιμη θέρμανση

  Ανανεώσιμη και βιώσιμη θέρμανση

  Η τεχνολογία αντλίας θερμότητας χρησιμοποιεί ανανεώσιμη ενέργεια από τον αέρα, το νερό ή το έδαφος. Για 1 kW ηλεκτρικής ενέργειας, οι αντλίες θερμότητας και οι μονάδες οροφής παρέχουν τουλάχιστον 3 kW θέρμανσης. Σε λέβητα ή τυπικό θερμαντήρα, για κάθε 1 kW που καίγεται, λαμβάνετε λιγότερο από 1 kW χρήσιμης θερμότητας.

 • Ασφαλείς και φιλικές προς το περιβάλλον

  Ασφαλείς και φιλικές προς το περιβάλλον

  Οι αντλίες θερμότητας και οι μονάδες οροφής που διαθέτουμε δεν χρησιμοποιούν ορυκτά καύσιμα. Το μόνο που χρειάζονται για να λειτουργήσουν είναι ηλεκτρική ενέργεια. Επομένως, δεν υπάρχει ακριβή και επικίνδυνη διαχείριση καυσίμων, ούτε τοπικές εκπομπές ή ρύπανση.

 • Αξιοπιστία, αποδοτικότητα και κάλυψη υπηρεσιών από την Trane

  Αξιοπιστία, αποδοτικότητα και κάλυψη υπηρεσιών από την Trane

  Όλος ο εξοπλισμός μας είναι άριστα συντηρημένος σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα και οι πελάτες μας μπορούν να βασίζονται στο εκτεταμένο δίκτυο μηχανικών σέρβις που διαθέτουμε για εξαιρετική υποστήριξη 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Μια μεγάλη γκάμα εξοπλισμού που πάντα εξελίσσεται

Ο στόλος των Υπηρεσιών ενοικίασης Trane διαθέτει τα πιο πρόσφατα ψυκτικά συγκροτήματα, μονάδες οροφής και κλιματιστικές μονάδες της Trane που περιλαμβάνουν γρήγορες συνδέσεις για αέρα, νερό και ηλεκτρικό ρεύμα, καθώς και πλαίσια για καλύτερη προστασία και χειρισμό.

Τα νεότερα προϊόντα της Trane ενσωματώνονται γρήγορα στον στόλο, για να προσφέρουν στους πελάτες των Υπηρεσιών ενοικίασης την καλύτερη απόδοση και την πιο σύγχρονη τεχνολογία.

Αντλίες θερμότητας αέρα-νερού

Οι αντλίες θερμότητας αέρα-νερού (AW HP) είναι η ιδανική λύση για την παραγωγή ζεστού νερού. Το ενσωματωμένο τους στοιχείο εξατμιστή αιχμαλωτίζει τη θερμότητα από τον εξωτερικό αέρα. Όλες οι μονάδες μας είναι αναστρεφόμενες – μπορούν να παράγουν κρύο νερό αναστρέφοντας τον θερμοδυναμικό κύκλο, κάτι που τις καθιστά ως την ιδανική λύση για όλη τη διάρκεια του έτους.

 

Κλιματιστικές μονάδες - AHU

Οι AHU είναι το ιδανικό συμπλήρωμα για μια θερμική αντλία, καθώς θερμαίνουν τον αέρα χρησιμοποιώντας ζεστό νερό. Οι θερμικές αντλίες σε συνδυασμό με τα AHU μπορούν να εκτελούν τις πιο σύνθετες εργασίες με μεγάλη ευελιξία και προσαρμοστικότητα. Οι μικρές κλιματιστικές μονάδες ή AHU έχουν πολύ αποδοτικότητα ως προς τη διανομή ψύξης ή θέρμανσης σε πολλούς χώρους ή την υλοποίηση μιας ομοιόμορφης διανομής σε έναν ενιαίο μεγάλο χώρο. Επίσης, προσφέρουν ευελιξία για την προσαρμογή διαφορετικών χώρων σε διαφορετικές θερμοκρασίες και μπορούν να καλύψουν απαιτήσεις υψηλής στατικής πίεσης.

Μονάδες οροφής

Όσον αφορά τη θέρμανση χώρου, τίποτα δεν είναι πιο πρακτικό και αποδοτικό από μια μονάδα οροφής Trane, καθώς ενσωματώνει όλες τις λειτουργίες ψύξης, θέρμανσης και εξαερισμού. Η παροχή ηλεκτρικής ισχύος είναι το μόνο που χρειάζεται για τη λειτουργία μιας μονάδας οροφής. Τίποτα άλλο: ούτε νερό ούτε καύσιμο. Χάρη στην ενσωματωμένη διαχείριση φρέσκου αέρα και ανακυκλοφορίας, οι μονάδες οροφής της Trane ελαχιστοποιούν τις απώλειες και μεγιστοποιούν την αποδοτικότητα του συστήματος.

Αντλίες θερμότητας πηγής νερού

Μια αντλία θερμότητας πηγής νερού (WSHP) αιχμαλωτίζει τη θερμότητα από μια πηγή νερού μέσω του εξατμιστή της. Η πηγή νερού μπορεί να είναι ένα ποτάμι ή μια λίμνη, αλλά συνήθως στις εφαρμογές ενοικίασης έχουμε να κάνουμε με νερό κατεργασίας για τις ανάγκες ψύξης ή εναλλακτικά με τoν βρόχο θερμότητας αποβλήτων συμπιεστή από ένα υπάρχον υδρόψυκτο ψυχροστάσιο.

Εκτελώντας τον θερμοδυναμικό κύκλο του, η WSHP παρέχει ζεστό ή πολύ ζεστό νερό σε υψηλότερο επίπεδο θερμοκρασίας σε σχέση με το νερό ψυχρής πηγής. Η διαδικασία είναι πολύ αποτελεσματική και μπορεί να επιτύχει COP (Συντελεστής απόδοσης) άνω του 6. Αυτό σημαίνει ότι 1 kW ενέργεια που καταναλώνεται αντιστοιχεί σε 6 kW θερμότητας που παρέχεται). Όταν ο εξατμιστής είναι συνδεδεμένος με έναν βρόχο ψύξης, η μονάδα ψύχεται και θερμαίνεται ταυτόχρονα. Αυτό το ταυτόχρονο φαινόμενο καθιστά την παραγωγή θέρμανσης τόσο αποδοτική που την αποκαλούμε "ελεύθερη θέρμανση".

Σχετική λύση