Επικοινωνήστε με τον ειδικό των Υπηρεσιών ενοικίασης Trane

Ενοικίαση ψύξης

Παρέχεται ψύξη - άμεσα, αποδοτικά, αξιόπιστα

Για κλιματισμό ή ψύξη διεργασιών, πολλές εφαρμογές απαιτούν κρύο αέρα, κρύο νερό ή άλμη σε διάφορες θερμοκρασίες που κυμαίνονται από -40 °C έως + 25 °C. Οι Υπηρεσίες ενοικίασης Trane μπορούν να προσφέρουν την ψύξη που χρειάζεστε, σε κάθε μορφή και παραγωγική ικανότητα.

Λύσεις ψύξης για κάθε εφαρμογή και ανάγκη

Οι μηχανικοί της Trane μπορούν να αξιοποιήσουν τον εκτεταμένο, σύγχρονο και αποδοτικό στόλο ψυκτικών συγκροτημάτων, κλιματιστικών μονάδων και μονάδων οροφής για να προσφέρουν ψύξη με τον πιο αποτελεσματικό και αξιόπιστο τρόπο. Δεν παρέχουμε απλώς ένα ψυκτικό συγκρότημα, αλλά υπηρεσίες και λύσεις ψύξης.

 • Ψυκτική ικανότητα από 5 kW έως 2 MW σε ένα μηχάνημα

  Ψυκτική ικανότητα από 5 kW έως 2 MW σε ένα μηχάνημα

  Μπορούμε να αντιμετωπίσουμε από τη μικρότερη έως τη μεγαλύτερη ανάγκη. Όταν ένα μηχάνημα δεν μπορεί να φτάσει την επιθυμητή παραγωγική ικανότητα ή δεν ταιριάζει με τον χώρο ή τους περιορισμούς εφαρμογών, δημιουργούμε μια προσωρινή εγκατάσταση με πολλές μονάδες.

 • Ευρύ φάσμα θερμοκρασιών

  Ευρύ φάσμα θερμοκρασιών

  Ο στόλος μας μπορεί να λειτουργεί από -20 °C έως + 80 °C σε θερμοκρασία περιβάλλοντος και να παρέχει κρύο νερό και άλμη μεταξύ -12 °C και + 25 °C. Η θερμοκρασία ειδικών μονάδων μπορεί να φτάσει τους -40 °C για τις πιο απαιτητικές εφαρμογές.

 • Αξιοπιστία, αποδοτικότητα και κάλυψη υπηρεσιών από την Trane

  Αξιοπιστία, αποδοτικότητα και κάλυψη υπηρεσιών από την Trane

  Όλος ο εξοπλισμός μας είναι άριστα συντηρημένος σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα και οι πελάτες μας μπορούν να βασίζονται στο εκτεταμένο δίκτυο μηχανικών σέρβις που διαθέτουμε για εξαιρετική υποστήριξη 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Μια μεγάλη γκάμα εξοπλισμού που πάντα εξελίσσεται

Ο στόλος της Trane Rental διαθέτει τα πιο πρόσφατα ψυκτικά συγκροτήματα, αντλίες θερμότητας και μονάδες οροφής της Trane που περιλαμβάνουν γρήγορες συνδέσεις για αέρα, νερό και ηλεκτρικό ρεύμα, καθώς και πλαίσια σύγκρουσης για καλύτερη προστασία και χειρισμό.

Τα νεότερα προϊόντα της Trane ενσωματώνονται γρήγορα στον στόλο για να προσφέρουν στους πελάτες των Υπηρεσιών ενοικίασης την καλύτερη απόδοση και την πιο σύγχρονη τεχνολογία.

Αερόψυκτα ψυκτικά συγκροτήματα

Τα αερόψυκτα ψυκτικά συγκροτήματα είναι η πιο πρακτική και συμπαγής λύση όταν απαιτείται κρύο νερό ή άλμη, καθώς ενσωματώνουν ένα στοιχείο συμπυκνωτή για διάχυση της θερμότητας. Προσφέρουμε προϊόντα από πολλές πλατφόρμες με διαφορετική τεχνολογία συμπιεστή, ώστε να ικανοποιούμε κάθε απαίτηση, από τα επίπεδα απόδοσης μέχρι τα επίπεδα θορύβου.

 

Κλιματιστικές μονάδες - AHU

Οι AHU είναι το ιδανικό συμπλήρωμα για ένα ψυκτικό συγκρότημα καθώς ψύχουν τον αέρα με κρύο νερό. Τα ψυκτικά συγκροτήματα σε συνδυασμό με τα AHU μπορούν να εκτελούν τις πιο σύνθετες εργασίες με μεγάλη ευελιξία και προσαρμοστικότητα. Τα μικρά AHU είναι πολύ αποτελεσματικά στη διανομή της ψύξης ή της θέρμανσης σε πολλούς χώρους ή περιοχές ή στην υλοποίηση ομοιόμορφης διανομής σε έναν ενιαίο μεγάλο χώρο. Επίσης, προσφέρουν ευελιξία για την προσαρμογή διαφορετικών χώρων σε διαφορετικές θερμοκρασίες και μπορούν να καλύψουν απαιτήσεις υψηλής στατικής πίεσης.

Μονάδες οροφής

Όσον αφορά τον κλιματισμό, τίποτα δεν είναι πιο πρακτικό και αποδοτικό από μια μονάδα οροφής Trane, καθώς ενσωματώνει όλες τις λειτουργίες ψύξης, θέρμανσης και εξαερισμού. Η παροχή ηλεκτρικής ισχύος είναι το μόνο που χρειάζεται για τη λειτουργία μιας μονάδας οροφής. Τίποτα άλλο: ούτε νερό ούτε καύσιμο. Χάρη στην ενσωματωμένη διαχείριση φρέσκου αέρα και ανακυκλοφορίας, οι μονάδες οροφής της Trane ελαχιστοποιούν τις απώλειες και μεγιστοποιούν την αποδοτικότητα του συστήματος.

Υδρόψυκτα ψυκτικά συγκροτήματα

Τα υδρόψυκτα ψυκτικά συγκροτήματα απορρίπτουν τη θερμότητα στο νερό μέσω του συμπυκνωτή. Η θερμότητα μπορεί είτε να διαχυθεί μέσω ξηρού ψύκτη ή πύργου ψύξης είτε να ανακτηθεί για λόγους θέρμανσης. Χάρη στη μη ύπαρξη ενσωματωμένου αερόψυκτου συμπυκνωτή το μέγεθός τους είναι πολύ μικρό.

 

 

Ξηροί ψύκτες

Οι ξηροί ψύκτες είναι πηνία νερού που χρησιμοποιούνται για την αφαίρεση θερμότητας από υδρόψυκτα ψυκτικά συγκροτήματα ή για την εξασφάλιση "ελεύθερης ψύξης" με συνθήκες χαμηλής θερμοκρασίας περιβάλλοντος, όταν μπορεί να αποφευχθεί η λειτουργία ψυκτικού συγκροτήματος. Η "ελεύθερη ψύξη" μειώνει το κόστος λειτουργίας τον χειμώνα πολύ αποτελεσματικά, ειδικά για τις διαδικασίες που χρησιμοποιούν θερμοκρασίες νερού γύρω στους 15-20 °C, όπως σε κέντρα δεδομένων ή στη βιομηχανία πλαστικών.

Μοντέλα προϊόντων

 • Ξηρός ψύκτης 250 kW
 • Ξηρός ψύκτης 500 kW

Σχετική λύση