Επικοινωνήστε με τον ειδικό των Υπηρεσιών ενοικίασης Trane

Εφαρμογές ενοικίασης: ψύξη, θέρμανση ή και τα δύο;

Η πλήρης προσφορά της Trane για ανάγκες ψύξης και θέρμανσης

Ένας εκτεταμένος, σύγχρονος και άψογα συντηρημένος στόλος ψυκτικών συγκροτημάτων, αντλιών θερμότητας και μονάδων οροφής της Trane που υποστηρίζεται από μια πλήρη γκάμα βοηθητικών αντικειμένων. Αυτοί είναι οι θεμέλιοι λίθοι για να δημιουργήσετε την ιδανική λύση για τις ανάγκες HVAC που έχετε.

Μια ολοκληρωμένη και χωρίς κινδύνους λύση που βασίζεται σε έναν σύγχρονο, αποτελεσματικό και εκτεταμένο στόλο.

Οι μηχανικοί ενοικίασης θα κατανοήσουν τις ανάγκες σας και θα διαμορφώσουν την καλύτερη λύση από τον ευέλικτο, σύγχρονο, αποτελεσματικό και αξιόπιστο στόλο της Trane. Χάρη στην τεχνογνωσία και την προσήλωσή τους, το έργο εκτελείται με τον ασφαλέστερο, ταχύτερο και πιο επαγγελματικό τρόπο.

Συνεχής εξέλιξη

Ο στόλος των Υπηρεσιών ενοικίασης Trane διαθέτει τα πιο πρόσφατα ψυκτικά συγκροτήματα, αντλίες θερμότητας και μονάδες οροφής της Trane που περιλαμβάνουν γρήγορες συνδέσεις για αέρα, νερό και ηλεκτρικό ρεύμα. Οι μονάδες ενοικίασης διαθέτουν πλαίσια για καλύτερη προστασία και χειρισμό.

Επικοινωνήστε με την Trane

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε

Ενοικίαση ψύξης

Για τον κλιματισμό ή τη διαδικασία ψύξης, πολλές εφαρμογές απαιτούν κρύο αέρα, κρύο νερό ή άλμη σε ένα εύρος θερμοκρασιών που κυμαίνονται από -40 °C έως + 25 °C. Οι Υπηρεσίες ενοικίασης Trane μπορούν να προσφέρουν την ψύξη που χρειάζεστε, σε κάθε μορφή και παραγωγική ικανότητα.

Πλεονεκτήματα
Η θρυλική αξιοπιστία της Trane και η εξαιρετική αποδοτικότητα στην παροχή κρύου αέρα, κρύου νερού ή άλμης.

Ιδανική λύση για
Ψύξη άνεσης ή ψύξη για βιομηχανικές εφαρμογές σε ένα ευρύ φάσμα θερμοκρασιών και χρήσεων, όπως κέντρα δεδομένων, εγκαταστάσεις παραγωγής, αποθήκες και εκδηλώσεις.

Ενοικίαση θέρμανσης

Στην Trane, πιστεύουμε ακράδαντα στον εξηλεκτρισμό της θέρμανσης και ο στόλος ενοικίασης που διαθέτουμε ενημερώνεται τακτικά με μονάδες οροφής, αντλίες θερμότητας και μονάδες πολλαπλών σωλήνων για ψύξη και θέρμανση.

Πλεονεκτήματα
Οι μονάδες οροφής, οι αντλίες θερμότητας και οι μονάδες πολλαπλών σωλήνων είναι προϊόντα που λειτουργούν σε όλη τη διάρκεια του έτους: Μπορούν να ψύχουν και να θερμαίνουν ανάλογα με την εποχή, ώστε να προσφέρουν μεγαλύτερη ευελιξία εφαρμογών. Χρησιμοποιούν ανανεώσιμες πηγές ενέργειας για θέρμανση και δεν χρησιμοποιούν ορυκτά καύσιμα για να επιτυγχάνουν τον μικρότερο δυνατό αντίκτυπο στο περιβάλλον και την ασφάλεια.

Ιδανική λύση για
Ανάγκες ψύξης και θέρμανσης σε όλες τις εποχές του χρόνου. Εφαρμογές ανάκτησης θερμότητας ή "ελεύθερης θέρμανσης". Εκδηλώσεις και συγκεντρώσεις όπου ο κίνδυνος από τα καύσιμα προκαλεί ανησυχία.