Επικοινωνήστε με τον ειδικό των Υπηρεσιών ενοικίασης Trane

Επιλογή εξοπλισμού ενοικίασης

Η πλήρης προσφορά της Trane για ανάγκες ψύξης και θέρμανσης ενοικίασης

Συνεχής εξέλιξη

Ο στόλος των Υπηρεσιών ενοικίασης Trane διαθέτει τα πιο πρόσφατα ψυκτικά συγκροτήματα,
αντλίες θερμότητας και μονάδες οροφής της Trane που περιλαμβάνουν γρήγορες συνδέσεις για αέρα,
νερό και ηλεκτρικό ρεύμα.

Οι μονάδες ενοικίασης διαθέτουν πλαίσια για καλύτερη προστασία και χειρισμό.

Μια ολοκληρωμένη και χωρίς κινδύνους λύση που βασίζεται σε έναν σύγχρονο, αποτελεσματικό και εκτεταμένο στόλο.

Οι μηχανικοί ενοικίασης θα κατανοήσουν τις ανάγκες σας και θα διαμορφώσουν την καλύτερη λύση από τον ευέλικτο, σύγχρονο, αποτελεσματικό και αξιόπιστο στόλο της Trane. Χάρη στην τεχνογνωσία και την προσήλωσή τους, το έργο εκτελείται με τον ασφαλέστερο, ταχύτερο και πιο επαγγελματικό τρόπο.

Μια ολοκληρωμένη και χωρίς κινδύνους λύση που βασίζεται σε έναν σύγχρονο, αποτελεσματικό και εκτεταμένο στόλο.

Οι μηχανικοί ενοικίασης θα κατανοήσουν τις ανάγκες σας και θα διαμορφώσουν την καλύτερη λύση από τον ευέλικτο, σύγχρονο, αποτελεσματικό και αξιόπιστο στόλο της Trane. Χάρη στην τεχνογνωσία και την προσήλωσή τους, το έργο εκτελείται με τον ασφαλέστερο, ταχύτερο και πιο επαγγελματικό τρόπο.

Εσείς χρειάζεστε ψύξη ή θέρμανση κι εμείς αναλαμβάνουμε κάθε λεπτομέρεια.

Μέσω των Υπηρεσιών ενοικίασης παρέχουμε ψύξη και θέρμανση. Εμείς ξεκινάμε πάντα προσδιορίζοντας τις ανάγκες σας και προσαρμόζουμε κάθε λύση ειδικά για να καλύπτει τις απαιτήσεις σας. Δεν χρειάζεστε πραγματικά ψυκτικό συγκρότημα ή λέβητα, αλλά ψύξη ή θέρμανση με τον πιο αξιόπιστο και αποδοτικό τρόπο.

Ένας εκτεταμένος, σύγχρονος και άψογα συντηρημένος στόλος ψυκτικών συγκροτημάτων, αντλιών θερμότητας και μονάδων οροφής της Trane που υποστηρίζεται από μια πλήρη γκάμα βοηθητικών αντικειμένων. Αυτοί είναι οι θεμέλιοι λίθοι για να δημιουργήσετε την ιδανική λύση για τις ανάγκες HVAC που έχετε.

Επικοινωνήστε με την Trane

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε

Ενοικίαση ψυκτικών συγκροτημάτων

Με ψυκτική ικανότητα από 5 kW έως 2 MW, ο στόλος των ψυκτικών συγκροτημάτων που διαθέτουμε περιλαμβάνει τα πιο αποδοτικά ψυκτικά συγκροτήματα στην αγορά. Διατίθενται συμπιεστές σπειροειδείς (scroll), ελικοειδείς (screw) και μαγνητικού εδράνου, ανάλογα με τη χρήση που θέλετε να κάνετε.

Πλεονεκτήματα

Η θρυλική αξιοπιστία και αποδοτικότητα της Trane στην παροχή κρύου νερό ή άλμης.

Ιδανική λύση για

Ψύξη άνεσης ή ψύξη για βιομηχανικές εφαρμογές σε ένα ευρύ φάσμα θερμοκρασιών και χρήσεων.

Ενοικίαση αντλιών θερμότητας

Στην Trane, πιστεύουμε ακράδαντα στον εξηλεκτρισμό της θέρμανσης. Ο στόλος ενοικίασης που διαθέτουμε περιλαμβάνει επίσης αντλίες θερμότητας και μονάδες πολλαπλών σωλήνων για ψύξη και θέρμανση.

Πλεονεκτήματα

Οι αντλίες θερμότητας και οι μονάδες πολλαπλών σωλήνων είναι προϊόντα που λειτουργούν σε όλη τη διάρκεια του έτους. Μπορούν να ψύχουν ή να θερμαίνουν ανάλογα με την εποχή παρέχοντας μέγιστη ευελιξία. Χρησιμοποιούν ανανεώσιμες πηγές ενέργειας αντί για ορυκτά καύσιμα για θέρμανση και ως εκ τούτου επιτυγχάνουν τον μικρότερο δυνατό αντίκτυπο στο περιβάλλον και την ασφάλεια.

Ιδανική λύση για

Ανάγκες ψύξης και θέρμανσης σε όλες τις εποχές του χρόνου. Εφαρμογές ανάκτησης θερμότητας ή "ελεύθερης θέρμανσης". Εκδηλώσεις και συγκεντρώσεις όπου ο κίνδυνος από τα καύσιμα προκαλεί ανησυχία.

Ενοικίαση μονάδων οροφής

Οι μονάδες οροφής είναι η απλούστερη και πιο αποδοτική λύση όσον αφορά τη θέρμανση ή την ψύξη χώρου για την εξασφάλιση άνεσης ή της βέλτιστης διατήρησης εμπορευμάτων και διαδικασιών.

Πλεονεκτήματα

Οι μονάδες οροφής μπορούν να ψύχουν ή να θερμαίνουν ανάλογα με τις ανάγκες. Η βέλτιστη χρήση ανακυκλοφορίας αέρα σε συνδυασμό με τον φρέσκο αέρα συμβάλλει στη δραστική μείωση των απωλειών και οδηγεί σε χαμηλότερη συνολική κατανάλωση ενέργειας σε σύγκριση με τα τυπικά συστήματα, όπως είναι οι θερμαντήρες άμεσης καύσης.

Ιδανική λύση για

Εκδηλώσεις και προσωρινές εγκαταστάσεις, αποθήκες και εγκαταστάσεις παραγωγής, εμπορικά κέντρα.

Ενοικίαση κλιματιστικών μονάδων - AHU

Οι AHU είναι το ιδανικό συμπλήρωμα για ένα ψυκτικό συγκρότημα ή μια αντλία θερμότητας. Μεταφέρουν ενέργεια από ζεστό ή κρύο νερό στον αέρα. Σε συνδυασμό με τα ψυκτικά συγκροτήματα και τις αντλίες θερμότητας, τα AHU προσφέρουν εξαιρετική ευελιξία και προσαρμοστικότητα για την ολοκλήρωση των πιο σύνθετων έργων.

Πλεονεκτήματα
Οι μικρές μονάδες κλιματισμού ή AHU έχουν μεγάλη αποδοτικότητα ως προς τη διανομή ψύξης ή θέρμανσης σε πολλούς χώρους ή την υλοποίηση ομοιόμορφης διανομής σε ενιαίους μεγάλους χώρους. Προσφέρουν επίσης ευελιξία προσαρμογής διαφορετικών χώρων σε διαφορετικές θερμοκρασίες, με υψηλές απαιτήσεις στατικής πίεσης.

Ιδανική λύση για
Γεγονότα και εκδηλώσεις και προσωρινές εγκαταστάσεις, αποθήκες και εγκαταστάσεις παραγωγής, εμπορικά κέντρα.

Ενοικίαση ξηρών ψυκτών αέρα

Οι ξηροί ψύκτες χρησιμοποιούν κρύο εξωτερικό αέρα ή νερό, προκειμένου να ψύχουν νερό για κλιματισμό ή βιομηχανικές διαδικασίες.

Πλεονεκτήματα
Ελεύθερη φυσική ψύξη από την Trane. Οι ξηροί ψύκτες μπορούν να μειώσουν την κατανάλωση ενέργειας και το κόστος έως και 80%, καθώς και να παρατείνουν τη διάρκεια ζωής του ψυκτικού συγκροτήματος μειώνοντας το φορτίο στα μηχανικά μέρη.

Ιδανική λύση για
Βιομηχανικές εφαρμογές σε θερμοκρασίες συνήθως άνω των 10 °C: κτίρια γραφείων, φιλοξενία, τοπική ψύξη και θέρμανση, κέντρα δεδομένων.

Απόρριψη θερμότητας για υψηλές θερμοκρασίες σε πετροχημικές, φαρμακευτικές και βιομηχανικές διεργασίες.

Ενοικίαση μονάδων πολλαπλών σωλήνων

Οι μονάδες πολλαπλών σωλήνων της Trane είναι συμπαγείς μονάδες που παρέχουν ταυτόχρονη ψύξη και θέρμανση σε όλη τη διάρκεια του έτους. Η έκδοση πλήρως ηλεκτρικές μονάδες πολλαπλών σωλήνων αέρα-νερού έχουν σχεδιαστεί με δύο ανεξάρτητα κυκλώματα νερού για την παραγωγή ψύξης και θέρμανσης με τη χρήση ανανεώσιμης και ανακτημένης ενέργειας για ολόκληρο το κτίριο χωρίς άμεσες εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου.

Πλεονεκτήματα
Βιώσιμη, ευέλικτη και υψηλής απόδοσης λύση για το χαμηλότερο κόστος λειτουργίας. Οι μονάδες πολλαπλών σωλήνων της Trane εξαλείφουν την ανάγκη για ξεχωριστά συστήματα λέβητα και ψυκτικού συγκροτήματος. Επίσης, παρέχουν ευελιξία για την κάλυψη αναγκών άνεσης ανεξάρτητα από το κλίμα, την εποχή, τη χρήση ή τη την κατάληψη χώρου, καθώς και για καλύτερη χρήση του δαπέδου.

Ιδανική λύση για
Φιλοξενία, υπηρεσίες υγείας, ψυχαγωγία, κτίρια γραφείων, εκπαίδευση

Σχετικές λύσεις ενοικίασης

Ιστορίες πελατών