Επικοινωνήστε με τον ειδικό των Υπηρεσιών ενοικίασης Trane

Αναβάθμιση EaaSy

Συνεχίστε την αναβάθμιση στο υψηλότερο επίπεδο απόδοσης

Όταν η ζήτηση για ψύξη ή θέρμανση διαρκεί όλο το έτος, η λύση Trane EaaSy είναι η ιδανική επιλογή. Το σύστημα HVAC του πελάτη αναβαθμίζεται τακτικά ώστε να συμβαδίζει με την πιο αποδοτική τεχνολογία κατά την είσοδό του στην αγορά.

Συνεργασία για τη μείωση της ενεργειακής έντασης

Το EaaSy από τις Υπηρεσίες ενοικίασης Trane είναι η καλύτερη λύση για ανάγκες ψύξης και θέρμανσης υψηλής έντασης. Το κέρδος από την ενεργειακή απόδοση κάνει τη μεγάλη διαφορά στη μείωση των λογαριασμών ηλεκτρικής ενέργειας ή των καυσίμων, αλλά και του σχετικού αποτυπώματος CO2.

 • Μείνετε στην αιχμή της τεχνολογίας

  Μείνετε στην αιχμή της τεχνολογίας

  Με το EaaSy, μπορείτε να αντικαθιστάτε τον εξοπλισμό σας με μια πιο αποδοτική μονάδα κάθε πέντε χρόνια. Αυτό σημαίνει ότι ο ρυθμός αντικατάστασης είναι πολύ πιο γρήγορος σε σχέση με ένα τυπικό μοντέλο ιδιοκτησίας. Στην Trane, καταφέραμε να διπλασιάσουμε την απόδοση των ψυκτικών συγκροτημάτων μας τα τελευταία πέντε χρόνια, προσφέροντας στους πελάτες μια τεράστια ευκαιρία για εξοικονόμηση χρημάτων.

 • Αδιάλειπτη παροχή ψύξης και θέρμανσης

  Αδιάλειπτη παροχή ψύξης και θέρμανσης

  Με το EaaSy, εμείς αναλαμβάνουμε όλους τους κινδύνους και εσείς απολαμβάνετε όλες τις υπηρεσίες. Σε περίπτωση βλάβης, οι Υπηρεσίες ενοικίασης Trane θα αποκαταστήσουν την παροχή ψύξης και θέρμανσης το συντομότερο δυνατό, προσφέροντάς σας την καλύτερη εξυπηρέτηση, είτε επισκευάζοντας είτε αντικαθιστώντας τη μονάδα.

 • Αξιοπιστία, αποδοτικότητα και κάλυψη υπηρεσιών από την Trane

  Αξιοπιστία, αποδοτικότητα και κάλυψη υπηρεσιών από την Trane

  Όλος ο εξοπλισμός ενοικίασης είναι άριστα συντηρημένος σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα. Οι πελάτες μας μπορούν να βασίζονται στο εκτεταμένο μας δίκτυο μηχανικών συντήρησης για ασύγκριτη υποστήριξη, 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα. Όλα περιλαμβάνονται στις υπηρεσίες που προσφέρουμε.

Μια πραγματικά καλή ιδέα για τους πιο απαιτητικούς πελάτες και εφαρμογές

Οι βιομηχανικές διαδικασίες εκτελούνται συνήθως όλο το έτος. Η αποδοτικότητα των εγκαταστάσεων θέρμανσης και ψύξης έχει σημαντικό αντίκτυπο στο κόστος και στη συνολική απόδοση της επιχείρησης. Ταυτόχρονα, μια διακοπή στην παροχή ψύξης ή θέρμανσης μπορεί να προκαλέσει σημαντικούς οικονομικούς κινδύνους. Εκεί ακριβώς έρχεται το EaaSy από τις Υπηρεσίες ενοικίασης Trane, το οποίο παρέχει την καλύτερη δυνατή αποδοτικότητα και την ισχυρότερη ασφάλεια εφοδιασμού.

Ιδανική λύση για βιομηχανικές εφαρμογές ψύξης ή θέρμανσης

Ψύξη για βιομηχανικές εφαρμογές

Ψύξη για βιομηχανικές εφαρμογές

Το κρύο νερό ή η άλμη είναι βασικά στοιχεία πολλών βιομηχανικών διαδικασιών, από την επεξεργασία τροφίμων έως την κατασκευή πλαστικών και τη φαρμακευτική παραγωγή. Το ενεργειακό κόστος για την ψύξη επηρεάζει άμεσα τα περιθώρια και την ανταγωνιστικότητα.

Αποθήκες και ψύξη και θέρμανση χώρων

Αποθήκες και ψύξη και θέρμανση χώρων

Η ψύξη και η θέρμανση χώρων είναι δύο ξεχωριστές εποχικές ανάγκες, αλλά όταν τις εξετάζουμε μαζί, αποτελούν μια εφαρμογή που εκτελείται όλο το έτος. Οι αντλίες θερμότητας, είτε υδραυλικές είτε μέσω μονάδων οροφής, είναι ιδανικές για την κάλυψη των απαιτήσεων σε όλες τις εποχές του χρόνου. Αξιοποιήστε τη θερμοδυναμική και τα πλεονεκτήματα των αντλιών θερμότητας με το EaaSy.

Κέντρα δεδομένων

Κέντρα δεδομένων

Για τη λειτουργία των κέντρων δεδομένων απαιτείται τεράστια ψυκτική ικανότητα σε όλη τη διάρκεια του έτους. Όπως συμβαίνει με όλες τις επιχειρήσεις που αναπτύσσονται ραγδαία, ο ανταγωνισμός είναι έντονος και το κόστος λειτουργίας πρέπει να μειώνεται στο ελάχιστο. Λαμβάνοντας υπόψη τη σημασία των δεδομένων και της πρόσβασης στο διαδίκτυο για τους πελάτες, η διακοπή λειτουργίας δεν αποτελεί επιλογή σε αυτόν τον τομέα. Προσαρμόστε τις ανάγκες παραγωγικής ικανότητας με το Trane EaaSy.

Πόροι

Σχετική λύση