Επικοινωνήστε με τον ειδικό των Υπηρεσιών ενοικίασης Trane

Κοινή χρήση EaaSy

Η κοινή χρήση ωφελεί τον πλανήτη μας

Για κάθε πελάτη με εποχική ζήτηση ψύξης ή θέρμανσης υπάρχει πάντα ένας άλλος πελάτης με την αντίθετη ανάγκη. Οι φυσικοί πόροι είναι περιορισμένοι, επομένως η κοινή χρήση του ίδιου εξοπλισμού μειώνει κατά το ήμισυ τον αντίκτυπο στον πλανήτη.

Συνεργασία για το επόμενο επίπεδο βιωσιμότητας

Οι Υπηρεσίες ενοικίασης Trane είναι το κεντρικό σημείο ανάμεσα σε δύο πελάτες που μπορούν να χρησιμοποιήσουν από κοινού το ίδιο μηχάνημα, το οποίο αξιοποιείται σε όλη τη διάρκεια του έτους, χωρίς έτσι να χρειαστεί να κατασκευαστεί ένα δεύτερο μηχάνημα.

 • Μείωση της κατανάλωσης φυσικών πόρων κατά 50%

  Μείωση της κατανάλωσης φυσικών πόρων κατά 50%

  Όταν δύο ή περισσότεροι πελάτες χρησιμοποιούν από κοινού το ίδιο μηχάνημα, δεν χρειάζεται να κατασκευάσουμε μια επιπλέον μονάδα, μειώνοντας έτσι την κατανάλωση χαλκού, αλουμινίου, χάλυβα και ενέργειας. Η σπατάλη είναι επιλογή και όχι ανάγκη.

 • Σαν να έχετε τον δικό σας εξοπλισμό

  Σαν να έχετε τον δικό σας εξοπλισμό

  Οι Υπηρεσίες ενοικίασης Trane καλύπτουν όλες τις πτυχές logistics, θέσης σε λειτουργία και συντήρησης, προσφέροντας το ίδιο (ή καλύτερο) επίπεδο εξυπηρέτησης σε σχέση με ένα τυπικό μοντέλο ιδιοκτησίας. Αν παρατηρήσετε κάποια διαφορά, αυτή θα είναι μόνο θετική. Χρειάζεστε ψύξη ή θέρμανση και όχι ψυκτικό συγκρότημα ή θερμαντήρα.

 • Αξιοπιστία, αποδοτικότητα και κάλυψη υπηρεσιών από την Trane

  Αξιοπιστία, αποδοτικότητα και κάλυψη υπηρεσιών από την Trane

  Όλος ο εξοπλισμός ενοικίασης είναι άριστα συντηρημένος σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα. Οι πελάτες μας μπορούν να βασίζονται στο εκτεταμένο μας δίκτυο μηχανικών συντήρησης για ασύγκριτη υποστήριξη, 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα. Όλα περιλαμβάνονται στις υπηρεσίες που προσφέρουμε.

Μια πραγματικά καλή ιδέα για πολλούς πελάτες και εφαρμογές

Ο κλιματισμός χρησιμοποιείται συνήθως το καλοκαίρι, όταν τα ψυκτικά συγκροτήματα και οι μονάδες οροφής λειτουργούν με εντατικούς ρυθμούς για να εξασφαλίσουν άνεση κατά τη διάρκεια της πιο ζεστής περιόδου. Κατά τη διάρκεια του χειμώνα, η ιδιοκτησία ψυκτικού συγκροτήματος παρουσιάζει δυσχέρειες: απαιτείται "χειμωνοποίηση" για την αποτροπή ζημιάς από τον παγετό, καθώς και συντήρηση για νομική συμμόρφωση (F-Gas) ως ελάχιστη απαίτηση. Μπορείτε να αποφύγετε την ταλαιπωρία μέσω της κοινής χρήσης του ψυκτικού συγκροτήματος με τις Υπηρεσίες ενοικίασης Trane. Εμείς το ονομάζουμε EaaSy.

Ιδανική λύση για εποχικές εφαρμογές ψύξης ή θέρμανσης

Παγοδρόμια – ψύξη τον χειμώνα

Παγοδρόμια – ψύξη τον χειμώνα

Τα παγοδρόμια (συνήθως λειτουργούν μεταξύ Δεκεμβρίου και Μαρτίου) αποτελούν το πιο εμφανές παράδειγμα εποχικής ανάγκης για ψύξη. Η επιλογή ενοικίασης σημαίνει ότι μπορούν να χρησιμοποιήσουν από κοινού ένα ψυκτικό συγκρότημα με τις διάφορες εφαρμογές ψύξης κατά τη θερινή περίοδο.

Οινοποιεία – επιπλέον ψύξη το καλοκαίρι

Οινοποιεία – επιπλέον ψύξη το καλοκαίρι

Ανάλογα με το τοπικό κλίμα, τα οινοποιεία ενδέχεται να έχουν συνεχή ζήτηση για ψύξη στις κάβες τους. Κατά τη θερινή περίοδο, όταν ξεκινά η διαδικασία παραγωγής κρασιού, σημειώνεται μια αύξηση στη ζήτηση για ψύξη που μπορεί να καλυφθεί ιδανικά με ένα κοινόχρηστο ψυκτικό συγκρότημα.

Εμπορικά κτίρια και εμπορικά κέντρα – επιπλέον ψύξη το καλοκαίρι

Εμπορικά κτίρια και εμπορικά κέντρα – επιπλέον ψύξη το καλοκαίρι

Στα εμπορικά κτίρια και τα εμπορικά κέντρα η ζήτηση για ψύξη κορυφώνεται το καλοκαίρι λόγω των θερμότερων εξωτερικών θερμοκρασιών. Οι υπερβολικά ζεστές ημέρες έχουν γίνει ο κανόνας τα τελευταία χρόνια.

Πόροι

Ιστορίες πελατών

Σχετική λύση