Γιατί να επιλέξετε την Trane

Η Trane αναγνωρίζει τη μοναδικότητα των πελατών και των αναγκών τους. Στόχος μας είναι να ικανοποιούμε αυτές τις ανάγκες όσο απαιτητικές και αν είναι, είτε αντιμετωπίζουμε μια ανάγκη που είναι έκτακτη ή προγραμματισμένη είτε προετοιμάζουμε ένα σχέδιο επιχειρησιακής συνέχειας.

Εκτεταμένο δίκτυο ενοικίασης
Ένα εκτεταμένο δίκτυο εξυπηρέτησης με έμπειρους, εργοστασιακά εξουσιοδοτημένους τεχνικούς στην Ευρώπη σημαίνει ότι όπου κι αν βρίσκονται οι πελάτες μας, υπάρχει κοντά τους μια υπηρεσία ενοικίασης Trane.

Ταχύτητα
Επειδή η ταχύτητα της εγκατάστασης της μονάδας μπορεί να έχει πολύ μεγάλη σημασία για την επιχείρησή σας, σε όλο τον εξοπλισμό ενοικίασης Trane εφαρμόζονται βελτιώσεις που μειώνουν το χρόνο εγκατάστασης.

Ασφάλεια και αξιοπιστία
Εξαιρετική σημασία για τη λειτουργία έχει η ρύθμιση του συστήματός σας για λειτουργία, αλλά και η ασφάλεια και η αξιοπιστία του εξοπλισμού. Μπορείτε να βασιστείτε στο σύγχρονο εξοπλισμό ενοικίασης της Trane που ικανοποιεί τα ίδια πρότυπα με όλα τα προϊόντα της Trane.

Σύγχρονος στόλος εξοπλισμού
Ένας μεγάλος, νέος και καλοσυντηρημένος στόλος μονάδων για την ικανοποίηση οποιασδήποτε προσωρινής ανάγκης.

Ολοκληρωμένες λύσεις
Οι λύσεις της Trane βασίζονται σε διεξοδική ανάλυση κάθε απαίτησης του συστήματος. Στις υπηρεσίες ενοικίασης περιλαμβάνονται η προμήθεια, η εγκατάσταση, η παρακολούθηση και η απόσυρση από τις εσωτερικές ομάδες ψύξης, τους μηχανικούς και τους εργοστασιακά εξουσιοδοτημένους τεχνικούς μας.

Οικονομία
Ανεξάρτητα από την εφαρμογή, η Trane μπορεί να προσφέρει μια οικονομική προσωρινή λύση ψύξης για την επιχείρησή σας, ώσπου να έχετε τη δυνατότητα επισκευής ή αντικατάστασης του υπάρχοντος εξοπλισμού σας.

 

 

Καλέστε για μονάδα ενοικίασης τώρα

 

0030210 811 2236

 

Φόρμα γρήγορης προσφοράς