Ξενοδοχειακές μονάδες Ιστορίες επιτυχίας

 

Επιτυχημένη έναρξη της τουριστικής περιόδου

Μία εβδομάδα πριν από την έναρξη της τουριστικής περιόδου, ένα πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα της Ισπανίας επικοινωνεί με την Trane για να επιδιορθώσει δύο ψυκτικά συγκροτήματα που έχουν χαλάσει. Με επικείμενη τη Μεγάλη Εβδομάδα και πολύ ευνοϊκές μετεωρολογικές προβλέψεις για θερμοκρασίες πάνω από τους 25°C, οι προσδοκίες τους για την πληρότητα του ξενοδοχείου ήταν πολύ υψηλές και χρειάζονταν γρήγορη απόκριση.

Η λύση

  • 2 νέα εφεδρικά ψυκτικά συγκροτήματα CGAM 070
  • Η τοπική ομάδα συντήρησης της Trane πρότεινε στο Διευθυντή συντήρησης του ξενοδοχείου να ενοικιάσει δύο νέα ψυκτικά συγκροτήματα CGAM-070, ενώ η Trane προχώρησε στην επισκευή των χαλασμένων ψυκτικών συγκροτημάτων. Για τον πελάτη αυτή ήταν μια πολύ ικανοποιητική πρόταση. Οι προσφορές και η παραγγελία έγιναν μέσα σε λίγες ώρες την Παρασκευή. Την επόμενη Δευτέρα, τα ψυκτικά συγκροτήματα είχαν παραδοθεί στο χώρο και ο José Antonio Muñoz, μηχανικός συντήρησης στην περιοχή Μούρθια πραγματοποίησε γρήγορα την εγκατάσταση και τη θέση σε λειτουργία. Την Τρίτη και τα δύο ψυκτικά συγκροτήματα λειτουργούσαν στο ξενοδοχείο.

    "Όλη η ομάδα δούλεψε μαζί για να δώσει την καλύτερη και πιο γρήγορη λύση στον πελάτη", είπε ο Angel Martínez, μηχανικός πωλήσεων συντήρησης στην περιοχή Λεβάντε. "Ο πελάτης είναι πολύ ικανοποιημένος με το επίπεδο εξυπηρέτησης της Trane. Τώρα μας έχουν ζητήσει να αναβαθμίσουμε το υδραυλικό κύκλωμα των εγκαταστάσεων με μια ολοκληρωμένη λύση Trane".

 

Καλέστε για μονάδα ενοικίασης τώρα

 

0030210 811 2236