Κέντρο δεδομένων Ιστορίες επιτυχίας

 

Η γρήγορη λύση της ενοικίασης έσωσε την κατάσταση

Ένας κορυφαίος πάροχος υπηρεσιών τηλεπικοινωνίας και IT στην Ολλανδία χρειαζόταν άμεση βοήθεια για την προστασία ενός σημαντικού κέντρου δεδομένων. Μια διαρροή που δεν επισκευάστηκε στο σύστημα νερού πρόδωσε την αξιοπιστία του συστήματος HVAC.

Η λύση

  • 4 νέα εφεδρικά ψυκτικά συγκροτήματα RTAD 180
  • Σύστημα ελέγχου ψυχροστασίου

Μετά από την επισκευή έκτακτης ανάγκης της διαρροής του ψυκτικού νερού, ο πελάτης παρήγγειλε ένα αξιόπιστο προσωρινό ψυχροστάσιο για να εξασφαλίσει την ψύξη. Η λύση ανταποκρίθηκε εξαιρετικά στις ανάγκες του πελάτη και στη λειτουργία του συστήματος ψύξης. Η Trane παρείχε μια λύση στο σύστημα με ψυκτικά συγκροτήματα και ελέγχους με βάση τις απαιτήσεις του έργου. Οι έλεγχοι ενσωματώθηκαν στο BMS και στην υπηρεσία ανταλλαγής μηνυμάτων SMS.

"Μέσα σε μία εβδομάδα η Trane παρείχε την καλύτερη λύση από άποψη χρόνου, αξιοπιστίας, θορύβου και ελέγχου" είπε ο Εrik van Oossanen, Διευθυντής Ολλανδίας και Σκανδιναβίας. "Ο Marcel Spelt, μηχανικός πωλήσεων της Trane και η υπόλοιπη ομάδα μας εργάστηκαν μαζί με τον πελάτη και τον ανάδοχο για να ανταποκριθούν στις ανάγκες του τελικού χρήστη όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά. Η προγενέστερη εξυπηρέτηση και η καταγραφή της αξιοπιστίας από τον πελάτη αποτέλεσαν επίσης ένα σημαντικό παράγοντα στην απόφαση για την επιλογή της Trane".

 

Καλέστε για μονάδα ενοικίασης τώρα

 

0030210 811 2236