Ενοικίαση - Ιστορίες επιτυχίας

Παγοδρόμια

Ο υπεύθυνος διαχείρισης ενός εξωτερικού παγοδρομίου ζήτησε τη βοήθεια της Trane, προκειμένου να εξασφαλίσει πάγο καλής ποιότητας σε εύλογο κόστος. Η λύση της Trane® ήταν να εγκαταστήσει 16 ενοικιαζόμενα ψυκτικά συγκροτήματα τα οποία ελέγχονται από ένα απομακρυσμένο σύστημα παρακολούθησης και ελέγχου. Καταγράφοντας πραγματικά δεδομένα, ο χειριστής μπόρεσε να βελτιστοποιήσει την απόδοση ελαχιστοποιώντας το κόστος.

Διαβάστε περισσότερα

 

Φιλοξενία

Ένα πολυτελές ξενοδοχείο αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα όταν δύο ψυκτικά του συγκροτήματα παρουσίασαν βλάβη, ενώ παράλληλα αναμενόταν ένα ιδιαίτερα ζεστό Σαββατοκύριακο. Η ομάδα της Trane προσέφερε την ιδανική λύση με την ενοικίαση δύο νέων ψυκτικών συγκροτημάτων. Αυτά τέθηκαν άμεσα σε λειτουργία κάνοντας τους επισκέπτες να νιώθουν άνετα, ενώ ταυτόχρονα γινόταν επισκευή και αναβάθμιση του εξοπλισμού που είχε υποστεί βλάβη.

Διαβάστε περισσότερα

 

Υπηρεσίες υγείας

Εξαιτίας ορισμένων προβλημάτων ικανότητας ψύξης στις αίθουσες των χειρουργείων, ένα μεγάλο νοσοκομείο στο Άμστερνταμ κάλεσε την Trane για βοήθεια. Η ολλανδική ομάδα της Trane έδωσε τη λύση παραδίδοντας το ψυκτικό συγκρότημα επί τόπου μέσα σε τρεις ώρες.  

Διαβάστε περισσότερα

 

Κλάδος συσκευασίας

Κατά τη διάρκεια των ιδιαίτερα ζεστών καλοκαιριών, μια κορυφαία εταιρεία συσκευασίας χρειαζόταν επιπλέον δυνατότητες ψύξης, προκειμένου να διατηρήσει τα ευαίσθητα προϊόντα σε τέλεια κατάσταση. Η Trane ενεργώντας γρήγορα για να διασφαλίσει τη συνέχεια της παραγωγής, εφάρμοσε μια πολύ αποδοτική λύση ενοικίασης ψυκτικού συγκροτήματος.  

Διαβάστε περισσότερα

 

Κέντρο δεδομένων

Ένας κορυφαίος πάροχος τηλεπικοινωνιών και υπηρεσιών IT της Ολλανδίας χρειαζόταν μια λύση για τη διαρροή νερού ψύξης ώστε να προστατέψει το κέντρο δεδομένων. Η Trane παρείχε μια συστημική λύση με ψυκτικά συγκροτήματα και όργανα ελέγχου που βασίζονταν στις απαιτήσεις του έργου, διασφαλίζοντας την ομαλή λειτουργία του κέντρου δεδομένων με την αξιοπιστία, την αποδοτικότητα και τον έλεγχο της Trane.

Διαβάστε περισσότερα