Ενοικίαση για αποθήκες

Έλεγχος αέρα περιβάλλοντος σε αποθήκες

Ο αποτελεσματικός έλεγχος των επιπέδων θερμοκρασίας και υγρασίας στις αποθήκες είναι ζωτικής σημασίας, γιατί εξασφαλίζει κατάλληλες συνθήκες φύλαξης και άνετο περιβάλλον εργασίας. Τα περισσότερα προϊόντα που αποθηκεύονται όπως τα ηλεκτρονικά είδη, το χαρτί ή τα αναλώσιμα τρόφιμα πρέπει να αποθηκεύονται σε ελεγχόμενες συνθήκες περιβάλλοντος. Για τα φαρμακευτικά προϊόντα, είναι σημαντική η στενή παρακολούθηση της αποθήκης. Οι ανεξέλεγκτες μεταβολές της υγρασίας και της θερμοκρασίας μπορεί να έχουν σοβαρή επίπτωση στα φάρμακα, καθιστώντας τα αναποτελεσματικά ή ενδεχομένως μη ασφαλή.

Μια ολοκληρωμένη προσέγγιση σχετικά με τον κλιματισμό της αποθήκης μπορεί να βελτιώσει την άνεση του προσωπικού, βελτιώνοντας παράλληλα τις συνθήκες αποθήκευσης για να εκπληρώνετε τους λειτουργικούς στόχους σας.

Μια προσαρμοσμένη λύση που ικανοποιεί τις ανάγκες της αποθήκης σας

  • Οι μηχανικοί της Trane θα συνεργαστούν με τη δική σας ομάδα τεχνικών για να πραγματοποιήσουν μια εις βάθος εκτίμηση των μοναδικών σας απαιτήσεων ψύξης.
  • Προσεκτικά επιλεγμένοι εξοπλισμοί για να παρέχουν την απαραίτητη ικανότητα ψύξης.
  • Η παράδοση και η εγκατάσταση των μονάδων ενοικίασης προγραμματίζεται έτσι ώστε να ενσωματώνεται απρόσκοπτα στη λειτουργία της αποθήκης.

Αναζήτηση περισσότερων πληροφοριών σχετικά με τα προϊόντα: Litweb

Καλέστε για μονάδα ενοικίασης τώρα

0030210 811 2236

 

Φόρμα γρήγορης προσφοράς