Κτίρια γραφείων

Απόδοση του κτιρίου για επιχειρηματική ισχύ

Η Trane καθιστά τα κτίρια καλύτερα μέσω των επαγγελματικών λύσεων άνεσης.

Είτε το προϊόν σας είναι ένας παραγωγικός χώρος εργασίας είτε ένα μέσο για τα προϊόντα που δημιουργείτε, η Trane μπορεί να αυξήσει την απόδοση του κτιρίου σας. Οι ολοκληρωμένες λύσεις μας βελτιώνουν τη ζωή του κτιρίου σας και των ενοίκων του κτιρίου σας. Μέσω καινοτόμων και βιώσιμων λύσεων, αλλάζουμε τα περιβάλλοντα στα οποία οι άνθρωποι εργάζονται και δημιουργούν.

Η Trane χρησιμοποιεί μια συμβουλευτική προσέγγιση για τη βελτίωση του κτιρίου που βασίζεται στα 100 χρόνια εμπειρίας. Οι ευέλικτες και έξυπνες λύσεις HVAC μπορούν να μειώσουν τη χρήση ενέργειας στα εμπορικά κτίρια έως και 25%. Τα συστήματα αυτοματισμού κτιρίων απλοποιούν τη διαχείριση της άνεσης, επομένως είναι πιο εύκολο να υπάρχουν συνθήκες που βοηθούν στη διατήρηση της παραγωγικότητας των εργαζομένων και των υψηλών ποσοστών χρηστών.

Μόνο η Trane προσφέρει αυτές τις βασικές απαιτήσεις για την αποδοτικότητα των κτιρίων:

 • Ενεργειακά αποδοτικός εξοπλισμός HVAC

 • Προηγμένα όργανα ελέγχου κτιρίων

 • Υπηρεσίες τεχνολογίας βασισμένες στο "νέφος"

 • Δυνατότητες παρακολούθησης για βιώσιμες εργασίες

 • Μια πλήρης γκάμα λύσεων αναβάθμισης που παρέχονται από ένα εκτεταμένο δίκτυο σέρβις

 

Συστήματα HVAC Όργανα ελέγχου δεδομένων και κτιρίων

Ο έξυπνος εξοπλισμός και τα όργανα ελέγχου HVAC δημιουργούν ροές δεδομένων. Μέχρι πρόσφατα, όλα αυτά τα δεδομένα είχαν περιορισμένη αξία γιατί απλώς δεν ήταν προσβάσιμα. Η Trane έλυσε αυτό το πρόβλημα. Βασισμένοι στα περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας στα όργανα ελέγχου και γνώσης για αυτό που χρειάζονται οι διαχειριστές των κτιρίων -και πρέπει να γνωρίζουν - για να διατηρούν και να βελτιώνουν την απόδοση του κτιρίου, μετασχηματίζουμε τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζονται τα κτίρια μέσω έξυπνων οργάνων ελέγχου και υπηρεσιών τεχνολογίας.

Τα όργανα ελέγχου κτιρίων και οι υπηρεσίες της Trane μετατρέπουν τώρα τα δεδομένα σε γνώση που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μια σειρά από πρακτικούς σκοπούς:

 • Να φέρουμε την απλότητα και την ακρίβεια στον έλεγχο της άνεσης στο χώρο εργασίας

 • Να λαμβάνουμε τεκμηριωμένες και προληπτικές αποφάσεις σχετικά με την καθημερινή συντήρηση και τη μακροχρόνια διαχείριση των περιουσιακών στοιχείων

 • Να έχουμε πρόσβαση σε ευέλικτες και ακριβείς πληροφορίες, κατόπιν απαίτησης

 • Να μετράμε, να ορίζουμε και να διαχειριζόμαστε τη χρήση της ενέργειας

 

Να θέτουμε ως προτεραιότητα την άνεση των ενοίκων

Πόσο σημαντικό είναι να γνωρίζουμε πώς διατηρείται μια άνετη ποιότητα αέρα και επίπεδα θερμοκρασίας και υγρασίας; Πολύ.

Ένας από τους σημαντικότερους λόγους που μετακομίζουν οι ένοικοι, εκτός από τον ανεπαρκή χώρο, είναι η έλλειψη άνεσης. Σε κτίρια που ιδιοκατοικούνται, η διαχείριση της άνεσης είναι πάρα πολύ σημαντική: Οι άβολες συνθήκες εργασίας προκαλούν μείωση της παραγωγικότητας έως και 18%*.

Είτε διαχειρίζεται πολλές εγκαταστάσεις σε διαφορετικές τοποθεσίες, είτε ένα κτίριο ή μία μονάδα HVAC, η Trane μπορεί να συνδυάσει τα όργανα ελέγχου και τα συστήματα αυτοματισμού του κτιρίου ώστε να ικανοποιούν πολλαπλές ανάγκες.

Η διαχείριση του κλιματισμού, του φωτισμού και της ενέργειας σε μια εγκατάσταση μπορεί να απλοποιηθεί σημαντικά με τον ελεγκτή συστήματος Tracer™ SC. Αυτό το εργαλείο διαχείρισης που βασίζεται στο διαδίκτυο καθιστά τον προγραμματισμό, τη δημιουργία αναφορών και τον προγραμματισμό τόσο εύκολο όσο η "κατάδειξη και το κλικ", και δεν απαιτείται ειδικός σταθμός εργασίας: Μπορείτε να έχετε πρόσβαση στις λειτουργίες του Tracer SC μέσω οποιουδήποτε υπολογιστή, smartphone ή tablet. Μπορείτε να διαχειριστείτε πολλές εγκαταστάσεις με απλό και παρόμοιο τρόπο -σαν να είναι μια ενιαία επιχείρηση- χρησιμοποιώντας το λογισμικό σταθμού εργασίας διαχείρισης κτιρίωνTracer ™ Ensemble.

*BOMA International (ΗΠΑ)

Ελέγξτε τα κτίρια από οπουδήποτε

Το φορητό όργανο ελέγχου της Trane προσφέρει στους διαχειριστές εγκαταστάσεων ελευθερία, ευελιξία και ηρεμία. Η εφαρμογή για κινητές συσκευές Σουίτα χειριστή Tracer™ BAS (Building Automation Systems - Συστήματα αυτοματισμού κτιρίων),  η οποία είναι προσβάσιμη μέσω smartphone ή tablet, επιτρέπει στους διαχειριστές εγκαταστάσεων να παρακολουθούν και να ελέγχουν κτίρια από οπουδήποτε και οποιαδήποτε στιγμή.

 

 

Ενεργειακή απόδοση σε εμπορικά κτίρια

Τα βιώσιμα κτίρια είναι κάτι περισσότερο από μια τάση. Για πολλούς ιδιοκτήτες εμπορικών ακινήτων, οι νέοι κανονισμοί και τα αυξημένα έξοδα ανάγουν τα έργα ενεργειακής απόδοσης σε πρώτη προτεραιότητα.

Οι επαγγελματίες της Trane συνεργάζονται με τους ιδιοκτήτες και τους διαχειριστές κτιρίων παγκοσμίως. Συμβάλλουμε με την εξειδίκευσή μας στον ενεργειακά αποτελεσματικό εξοπλισμό HVAC και το σχεδιασμό των συστημάτων στην αντιμετώπιση των ενεργειακών και περιβαλλοντικών προκλήσεων.

 • Μείωση της χρήσης και του κόστους ενέργειας

 • Μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα που παράγονται από τις τοπικές μονάδες παραγωγής ενέργειας

 • Αντιμετώπιση υπαρχόντων και επικείμενων ρυθμιστικών ζητημάτων

Διατήρηση του ελέγχου στη χρήση της ενέργειας

Μόλις επιτευχθούν τα επιθυμητά επίπεδα απόδοσης, τα συστήματα αυτοματισμού κτιρίων Tracer™ που βασίζονται στο διαδίκτυο διευκολύνουν τους διαχειριστές κτιρίων να διατηρούν τα οφέλη. Με την πιο διαισθητική διασύνδεση χρήστη του κλάδου, τα όργανα ελέγχου της Tracer απλοποιούν τη λειτουργία του συστήματος. Τα ενσωματωμένα χαρακτηριστικά, όπως η προσωρινή παράκαμψη, εξασφαλίζουν ότι τα συστήματα κτιρίων λειτουργούν πάντα με τις βέλτιστες ρυθμίσεις. Η εφαρμογή για κινητές συσκευές Σουίτα Χειριστή Tracer™ BAS παρέχει πρόσβαση από παντού στην παρακολούθηση και τη διαχείριση των οργάνων ελέγχου του κτιρίου μέσω smartphone ή tablet.

Μείωση των λογαριασμών του ηλεκτρικού ρεύματος

Τα παλαιά συστήματα HVAC είναι σχεδόν βέβαιο ότι καταναλώνουν περισσότερη ενέργεια από ότι όταν ήταν καινούρια. Επιπλέον, ο ενεργειακά αποδοτικός εξοπλισμός HVAC και τα συστήματα αυτοματισμού κτιρίων πέτυχαν σημαντική αύξηση της αποδοτικότητας την τελευταία δεκαετία. Με τη βοήθεια λεπτομερών, χωρίς υποχρεώσεις αναλύσεων ή ενεργειακών ελέγχων, το Πλεονέκτημα κτιρίων Trane σάς βοηθά να προσδιορίσετε τι μπορείτε να κάνετε για να αυξήσετε την ενεργειακή απόδοση και να αξιολογήσετε τις σωστές λύσεις εκσυγχρονισμού που θα μειώσουν το λειτουργικό κόστος του κτιρίου σας.

Φόρμα αιτήματος επικοινωνίας