Φιλοξενία

Ο συνεργάτης σας στην ικανοποίηση των φιλοξενούμενών σας

Λύσεις υψηλής απόδοσης για ξενοδοχεία της Trane

Η ενέργεια είναι το δεύτερο υψηλότερο λειτουργικό κόστος στον κλάδο της εστίασης και 50% έως 80%* αυτού του κόστους σχετίζεται με τη λειτουργία των συστημάτων HVAC. Οι ξενοδόχοι και άλλοι διαχειριστές στον κλάδο της εστίασης πρέπει να εξισορροπήσουν αυτό το ζήτημα με την επιτακτική ανάγκη για παροχή στους επισκέπτες υψηλών και σταθερών επιπέδων άνεσης, όχι μόνο αναφορικά με τη θερμοκρασία αλλά και με την ποιότητα του αέρα και την ακουστική. Τέλος, τα συστήματα πρέπει να ικανοποιούν πολύ συχνά διαφορετικές απαιτήσεις σε διαφορετικούς χώρους μιας εγκατάστασης, από την προετοιμασία των γευμάτων μέχρι τα αμφιθέατρα και τις πισίνες.

Ο έξυπνος σχεδιασμός του συστήματος μπορεί να εξισορροπήσει όλα αυτά τα ζητήματα. Οι επιλογές πλευράς αέρα και πλευράς νερού της Trane συλλέγουν την ενέργεια που διαφορετικά θα χανόταν σε μια περιοχή και τη χρησιμοποιούν σε μια άλλη, εκμεταλλευόμενες τα διαφορετικά περιβάλλοντα μιας εγκατάστασης προς όφελος της εξοικονόμησης κόστους και ενέργειας, χωρίς να διακυβεύεται η άνεση.

Όταν η αξιοπιστία είναι κρίσιμη, οι ειδικοί της Trane παρέχουν επίσης λεπτομερείς λύσεις για απρόοπτα, όπως τα συμπληρωματικά και τα εφεδρικά συστήματα HVAC, οι επιλογές εξοπλισμού από απόθεμα και η εφεδρική παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας.

*Ευρωπαϊκής Επιτροπής

Το κτίσιμο της μάρκας σας

Οι λύσεις της Trane για ξενοδοχειακές μονάδες περιλαμβάνουν μια πλήρη σειρά ευέλικτων προϊόντων. Η τεχνολογία μας βοηθά τις ομάδες διαχείρισης περιουσίας, τους ξενοδόχους, τους δικαιοδόχους και τους ιδιοκτήτες κτιρίων να παρέχουν προσαρμοσμένη άνεση, να βελτιώνουν την ποιότητα του αέρα και να μειώνουν το κόστος λειτουργίας ώστε οι φιλοξενούμενοι να αποκομίζουν μια θετική εμπειρία.

Ικανοποίηση των φιλοξενούμενων

Οι λύσεις της Trane σάς επιτρέπουν να ικανοποιείτε τις ανάγκες όλων των επισκεπτών σας. Από την ησυχία και την άνεση του δωματίου μέχρι τις αίθουσες εκδηλώσεων που γεμίζουν ταχύτατα με κόσμο, η ολοκληρωμένη και προηγμένη τεχνολογία μας υποστηρίζει τις εξατομικευμένες υπηρεσίες σε κάθε επίπεδο.

Εργασίες στην ιδιοκτησία

Η Trane προσφέρει βελτιώσεις συστημάτων που κυμαίνονται από τη βελτιστοποίηση συστημάτων ψυκτικών συγκροτημάτων μέχρι υπερσύγχρονο αυτοματισμό κτιρίων. Αυτές οι προηγμένες τεχνολογίες μπορούν να σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την άνεση των επισκεπτών σας μειώνοντας παράλληλα το ενεργειακό κόστος και τον περιβαλλοντικό αντίκτυπο.

Όταν συμβαίνουν προγραμματισμένες διακοπές, έκτακτα περιστατικά ή ακραίες τιμές θερμοκρασίας, οι Υπηρεσίες ενοικίασης Trane διαθέτουν την εξειδίκευση και τον εξοπλισμό για να ελαχιστοποιούν τον κίνδυνο να νιώσουν δυσφορία οι φιλοξενούμενοι ή το προσωπικό.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να συζητήσετε πώς μπορείτε να επωφεληθείτε από τις Λύσεις της Trane για ξενοδοχειακές μονάδες στις σημερινές και τις μελλοντικές ιδιοκτησίες σας.

 

Δείτε το βίντεο με τις μονάδες πολλαπλών σωλήνων της Trane για εφαρμογές σε ξενοδοχειακές μονάδες

Φόρμα αιτήματος επικοινωνίας