Υπηρεσίες υγείας

Βελτίωση του περιβάλλοντος ανάρρωσης

Με την Trane μπορείτε να βελτιώσετε το περιβάλλον της μονάδας υγείας και να βελτιώσετε την οικονομική και κλινική του απόδοση. Η προσέγγισή μας συνδέει τα αποτελέσματα των θεραπειών των ασθενών, την ικανοποίηση του προσωπικού και τα συνολικά κέρδη.

Βελτιωμένα αποτελέσματα των θεραπειών των ασθενών

Η τεχνολογία της Trane βελτιώνει την ποιότητα του εσωτερικού αέρα προς όφελος της υγείας και της ανάρρωσης του ασθενούς και της βελτίωσης της εμπειρίας στη μονάδα υγείας σας.

Η Trane έχει βοηθήσει χιλιάδες συνεργάτες από το χώρο της υγειονομικής περίθαλψης να βελτιώσουν τα περιβάλλοντα ανάρρωσής τους ώστε να βελτιώσουν τα αποτελέσματα των θεραπειών των ασθενών, να αυξήσουν την ικανοποίηση του προσωπικού και να πετύχουν βέλτιστη οικονομική και λειτουργική απόδοση μέσω βιώσιμων βελτιώσεων στον έλεγχο της ποιότητας του εσωτερικού αέρα (IAQ), της υγρασίας, της ακουστικής και της ενεργειακής απόδοσης.

Η Trane μπορεί να σχεδιάσει, να κτίσει, να εγκαταστήσει και να συντηρήσει συστήματα HVAC που θα ικανοποιούν τις συγκεκριμένες ανάγκες οπουδήποτε στο περιβάλλον της υγειονομικής περίθαλψης. Η πλήρης προσέγγισή μας, καθοδηγούμενη από τη λύση, εξασφαλίζει ότι θα λάβετε τα σωστά συστήματα, τα όργανα ελέγχου και τη συντήρηση που μπορούν να υποστηρίξουν την παραγωγικότητά σας.  

Βελτιωμένη αποδοτικότητα

Οι λύσεις HVAC της Trane έχουν σχεδιαστεί για να είναι αποδοτικές και οικονομικά προσιτές, από την εγκατάσταση ή την αναβάθμισή τους και για όλη τη διάρκεια που παραμένουν στην εγκατάστασή σας. Κάθε μονάδα Trane έχει σχεδιαστεί για εύκολη εγκατάσταση.

Ο υψηλά αποδοτικός εξοπλισμός με την αναγνωρισμένη αξιοπιστία της Trane επεκτείνει την εξοικονόμηση χρημάτων για καιρό μετά την εγκατάσταση. Οι διαδικασίες μηχανικής και κατασκευής της Trane εξασφαλίζουν ότι κάθε μονάδα θα είναι αποδοτική και αξιόπιστη, μειώνοντας την ανάγκη για συντήρηση σε όλη τη διάρκεια ζωής του εξοπλισμού.  

Βελτιωμένη ικανοποίηση του προσωπικού

Το προσωπικό σας επωφελείται από ένα περιβάλλον όπου νιώθει άνετα. Ο εξοπλισμός της Trane έχει σχεδιαστεί για να βελτιώνει τον έλεγχο και τη σταθερότητα της θερμοκρασίας, να μειώνει τα επίπεδα θορύβου και να αυξάνει την ποιότητα εσωτερικού αέρα της υγειονομικής μονάδας σας, γεγονός που οδηγεί σε μεγαλύτερη ικανοποίηση, παραγωγικότητα και διατήρηση του προσωπικού.

Υψηλή αξιοπιστία και χαμηλή συντήρηση

Η αξιοπιστία της Trane αποτυπώνεται σε κάθε σύστημα με μειωμένες ανάγκες και κόστος συντήρησης, μέγιστο χρόνο λειτουργίας του συστήματος και αυξημένη άνεση των ενοίκων. Όταν απαιτείται συντήρηση ή σέρβις, οι καταρτισμένοι μηχανικοί βοηθούν στην ταχύτερη και ευκολότερη υλοποίηση των διαδικασιών.  

Υπάρχουν πολλές επιλογές HVAC αλλά καμία δεν συγκρίνεται με την Trane. Με περισσότερα από 100 χρόνια εξειδίκευσης και συνεργασίας με υγειονομικές μονάδες, η Trane παρέχει προηγμένες λύσεις που ικανοποιούν κάθε ανάγκη, ενώ πάντα εγγυώνται την αναγνωρισμένη αξιοπιστία της Trane. Επιπλέον, τα όργανα ελέγχου της Trane μαζί με τα προϊόντα της βοηθούν στη μεγιστοποίηση της αποτελεσματικότητας και της απόδοσης, μια μοναδική ολιστική προσέγγιση.

Πίνακας οργάνων των κρίσιμων συστημάτων υγειονομικών μονάδων. Η Trane διευκολύνει την παρακολούθηση των συνθηκών των HVAC με τον Πίνακα οργάνων των κρίσιμων συστημάτων υγειονομικών μονάδων. Αυτή η προσαρμοζόμενη διασύνδεση γραφικών χρησιμοποιεί τεχνολογία Tracer SC™ για να σας προσφέρει δυνατότητα προβολής και ελέγχου της ποιότητας εσωτερικού αέρα (IAQ) της εγκατάστασής σας.

Όταν συμβαίνουν προγραμματισμένες διακοπές ή έκτακτα περιστατικά, οι Υπηρεσίες ενοικίασης Trane διαθέτουν την εξειδίκευση και τον εξοπλισμό για να μετριάζουν σημαντικά τον κίνδυνο για τους ασθενείς και το προσωπικό. Η Trane παρέχει αξιόπιστες και οικονομικά αποδοτικές λύσεις ενοικίασης για υγειονομικές μονάδες με διάφορα επίπεδα πολυπλοκότητας σχεδιασμού, για να σας βοηθά να διατηρείτε την ικανότητα HVAC που χρειάζεστε. 

Οι Υπηρεσίες εκκίνησης σάς βοηθούν να εξασφαλίσετε ότι τα πρόσφατα εγκατεστημένα συστήματα λειτουργούν με τη βέλτιστη απόδοση
 

Αναζήτηση περισσότερων πληροφοριών σχετικά με τα προϊόντα: Litweb

Δείτε το βίντεο με τις μονάδες πολλαπλών σωλήνων της Trane για εφαρμογές σε υγειονομικές μονάδες

Φόρμα αιτήματος επικοινωνίας