Αρχιτεκτονική ψυχροστασίου

Η αρχιτεκτονική των οργάνων ελέγχου του ψυχροστασίου Trane στηρίζεται σε βασικά εξαρτήματα υψηλής τεχνολογίας. Οι τεχνολογίες ελέγχου που χρησιμοποιούμε προσαρμόζονται σε υποδομές υδρόψυκτων ή αερόψυκτων ψυχροστασίων.

Tracer® Ελεγκτής συστήματος SC+ και Synchrony™

Επιτρέπει την απλοποίηση της διαχείρισης εγκαταστάσεων χωρίς επανασχεδιασμό ολόκληρου του συστήματος. Η προσθήκη του Tracer SC+ και του Synchrony στο σύστημά σας αποτελεί μια ευέλικτη και οικονομικά προσιτή λύση για τον προγραμματισμό και τη διαχείριση των ψυχροστασίων, η οποία μπορεί να επεκταθεί σε οποιονδήποτε εξοπλισμό HVAC. Το Tracer SC/Synchrony™ είναι εύκολα προσβάσιμο από οποιονδήποτε Η/Υ, tablet ή συνδεδεμένη συσκευή καταργώντας συνεπώς την ανάγκη ύπαρξης αποκλειστικού υπολογιστή και οθόνης, ώστε να μπορείτε να διαχειρίζεστε την απόδοση του συστήματος όταν και από όπου σας βολεύει.

Tracer® Προγραμματιζόμενος ελεγκτής UC400

Το Tracer UC400 είναι μια ιδανική λύση όταν απαιτούνται ειδικές αλληλουχίες. Οι τυπικές εφαρμογές λογισμικού έχουν ήδη φορτωθεί στο εργοστάσιο καθιστώντας πιο απλή την τοποθέτηση στο χώρο εγκατάστασης.

Tracer® Προγραμματιζόμενος ελεγκτής UC600

Ένας προγραμματιζόμενος ελεγκτής μονάδας BACnet σχεδιασμένος για να λειτουργεί με το Tracer SC και συστήματα BACnet MS/TP άλλων κατασκευαστών. Το UC600 διαθέτει είσοδο/έξοδο και μέγεθος που πληροί τις ανάγκες των οργάνων ελέγχου για διατάξεις πολλαπλών αντλιών, πύργους ψύξης, συστήματα αερόψυξης και κεντρικά συστήματα.

Tracer® Έγχρωμη οθόνη αφής TD7

Μια έγχρωμη οθόνη αφής με διαγώνιο 7 ιντσών σχεδιασμένη για χρήση σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους. Αυτή η οπτικά εύχρηστη λύση καθιστά πιο γρήγορη και εύκολη από ποτέ την πρόσβαση στο αξιόπιστο σύστημα ελέγχου του Tracer UC600.

Ενσωμάτωση στο BACnet®

Τα όργανα ελέγχου Tracer είναι ενσωματωμένα στο ανοικτό πρωτόκολλο επικοινωνίας δεδομένων BACnet®. Εγκαταστήστε σήμερα τα όργανα ελέγχου Tracer της Trane και ετοιμαστείτε για τη μελλοντική ενσωμάτωση πρόσθετων συσκευών αυτοματισμού κτιρίων από την Trane και άλλους προμηθευτές.

 

Φόρμα αιτήματος επικοινωνίας