Προσαρμοσμένα γραφικά Tracer™

Εμφανίστε το σύστημα αυτοματισμού του κτιρίου σας

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ένα σύστημα αυτοματισμού Τracer χρησιμοποιεί γραφικά ως μέσο οπτικής παρουσίασης του συστήματος και κίνησης μέσα σε αυτό, όπως όταν περπατάμε μέσα στο κτίριο.  

Τα γραφικά Tracer™ δημιουργούνται από το εσωτερικό στούντιο ψηφιακής παραγωγής της Trane. Αυτή η ομάδα ειδικών ψηφιακού σχεδιασμού είναι προσηλωμένη στη δημιουργία εικόνων υψηλής ποιότητας που δημιουργούν μια συναρπαστική και διαισθητική εμπειρία για το χρήστη των Tracer™ ES και SC. Οι πελάτες μπορούν να βασιστούν στην Trane για τη δημιουργία ενός αρμονικού πακέτου γραφικών από εργασία σε εργασία και από στάδιο σε στάδιο, χάρη στην επαγγελματική εμπειρία και τις επιδόσεις της ροής εργασίας. Τα συστήματα αυτοματισμού Tracer περιλαμβάνουν μια βιβλιοθήκη με περισσότερα από 150 βασικά γραφικά, που αναπαριστά ολόκληρο τον εξοπλισμό και τις εφαρμογές Trane. Τα τυπικά τρισδιάστατα γραφικά παρέχουν μια δυναμική οπτική απεικόνιση του εξοπλισμού μαζί με σχετικές γενικές πληροφορίες για τα κτίρια που βοηθούν τους χειριστές τους να διαχειρίζονται τις εγκαταστάσεις τους με υψηλή απόδοση.  

Τα προσαρμοσμένα γραφικά είναι επίσης ένας ουσιαστικός τρόπος για να διαχειρίζονται οι χειριστές κτιρίων τα περιουσιακά τους στοιχεία. Η Trane έχει δημιουργήσει μια ομάδα ειδικών στη δημιουργία γραφικών για να διασφαλίσει ότι τα προσαρμοσμένα γραφικά θα δημιουργούνται με την ίδια φιλοσοφία και ποιότητα σε σχέση με τις τυπικές προβολές. Μπορούν να ενσωματώσουν στοιχεία απεικόνισης από το κτίριό σας, όπως κατόψεις ή εξωτερικές προβολές από σχέδια CAD, τα οποία μπορούν να συνδυαστούν με όλα τα τυπικά γραφικά με βάση τις μοναδικές ανάγκες πελατών και εγκαταστάσεων. Τα προσαρμοσμένα γραφικά μπορούν, επίσης, να περιλαμβάνουν ψηφιακές φωτογραφίες και κινούμενες εικόνες που μετατρέπουν τη διασύνδεση σε πανίσχυρους και εύχρηστους πίνακες ελέγχου.

Η ομάδα παρακινείται να σκέφτεται αντισυμβατικά και μπορεί να συνεργαστεί απευθείας με πελάτες για την παραγωγή μοναδικών πακέτων γραφικών. Επικοινωνήστε με τον τοπικό αντιπρόσωπο της Trane σήμερα.

Φόρμα αιτήματος επικοινωνίας