Διαχείριση κτιρίων

Σήμερα οι πελάτες μας απαιτούν εξυπνότερη και καλύτερη τεχνολογία που διευκολύνει την αποδοτική διαχείριση των κτιρίων τους. Τα συστήματα αυτοματισμού των κτιρίων δεν χρειάζεται να είναι πολύπλοκα για να είναι αποτελεσματικά. Το Σύστημα διαχείρισης κτιρίων της Trane (BMS) απαιτεί περιορισμένες ρυθμίσεις με προκαθορισμένες λειτουργίες. Επίσης είναι άκρως ευέλικτο και επαναδιαμορφώνεται και προσαρμόζεται εύκολα, προκειμένου να ταιριάζει στις εξελισσόμενες ανάγκες των ενοίκων.

Η τεχνολογία οργάνων ελέγχου της Trane παρέχει μια διαισθητική, φορητή πλατφόρμα που σας προσφέρει τη δυνατότητα και την ευελιξία να διαχειρίζεστε αποτελεσματικότερα τα κτίριά σας, μειώνοντας το κόστος και παρέχοντας ένα καλύτερο εσωτερικό περιβάλλον. Η ενεργειακή απόδοση μεγιστοποιείται χωρίς να θυσιάζεται η απόδοση του συστήματος με τη χρήση προεγκατεστημένων στρατηγικών HVAC όπως η πληρότητα, η ποιότητα του εσωτερικού αέρα και η ελεύθερη ψύξη.

Είτε διαχειρίζεστε πολλές εγκαταστάσεις που βρίσκονται σε διαφορετικές τοποθεσίες ή μία μόνο μονάδα HVAC στο χώρο εγκατάστασης, η Trane μπορεί να δημιουργήσει ένα σύστημα αυτοματισμού κτιρίου προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας.