Βιωσιμότητα στην Country Financial

Τα πενταόροφα κεντρικά γραφεία της COUNTRY Financial, που βρίσκονται στο προάστιο Σεντ Πολ της Μινεσότα, έλαβαν υπηρεσίες επισκευής των συστημάτων τους από την Trane, μειώνοντας το ενεργειακό κόστος και αυξάνοντας την ενεργειακή και λειτουργική αποδοτικότητα. Ηγετική μορφή σε χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες και προϊόντα, αναμένει ότι οι αναβαθμίσεις θα εξοικονομήσουν περισσότερα από το 8% του ετήσιου ενεργειακού κόστους. 

Αυτές οι πρόοδοι αντιπροσωπεύουν τη συνεργασία ανάμεσα στην COUNTRY Financial και την Trane για τη μετατροπή των κεντρικών γραφείων σε κτίριο υψηλών επιδόσεων που υποστηρίζει την επιχειρηματική φιλοσοφία και την αποστολή της εταιρείας. Οι βελτιώσεις περιλαμβάνουν:

  • Εγκατάσταση ενός συστήματος αυτοματισμού κτιρίων Tracer™ της Trane (BAS) για επίσπευση της διαχείρισης εγκαταστάσεων και της παρακολούθησης της ενέργειας

  • Εφαρμογή των Έξυπνων υπηρεσιών (TIS) της Trane για βελτίωση της απόδοσης του κτιρίου

  • Εγκατάσταση μιας ενημερωμένης λύσης ελέγχου στο ψυκτικό συγκρότημα

  • Προσθήκη διαφόρων ταχυτήτων στα μοτέρ αντλίας για βέλτιστη ενεργειακή απόδοση

  •  Υιοθέτηση οργάνων του κέντρου δεδομένων για εξασφάλιση συνεχούς λειτουργίας και διαθεσιμότητας υπολογιστικών συστημάτων.

Η νέα προσέγγιση επέτρεψε στους επικεφαλής της COUNTRY Financial να βελτιώσουν την απόδοση των κτιρίων, μειώνοντας παράλληλα το προσωπικό των εγκαταστάσεων. Οι βελτιώσεις των προηγούμενων σταδίων απέφεραν εξοικονόμηση παρέχοντας παράλληλα τα εργαλεία και τα δεδομένα για την καθοδήγηση των επόμενων πρωτοβουλιών. 

Επόμενη ιστορία

Βιωσιμότητα στη Ferrero