Νέο πεδίο

Ανακαλύψτε την καινοτομία

 

Η καινοτομία αποτελεί κάτι παραπάνω από την αποστολή μας: είναι η ταυτότητά μας.

Η Trane πιστεύει ότι η καινοτομία ξεκινά με τις ανάγκες των πελατών. Ακόμη και οι πιο προοδευτικές ιδέες και ο σχεδιασμός τεχνολογίας αιχμής εξελίσσονται μέσα από προκλήσεις που υπάρχουν στην αγορά, από τις κυμαινόμενες τιμές των καυσίμων μέχρι τη φθορά των υποδομών και τους μεταβαλλόμενους κανονισμούς. Οι καινοτομίες της Trane βοηθούν τους οργανισμούς να επιτυγχάνουν τις αποστολές τους και να ικανοποιούν τις μοναδικές περιβαλλοντικές τους ανάγκες – από την καλύτερη ακουστική σε ένα θέατρο μέχρι την καλύτερη ποιότητα αέρα μέσα σε μια πτέρυγα νοσοκομείου.

Η τεχνολογία των HVAC έχει αλλάξει και έχει βελτιωθεί σημαντικά τις τελευταίες δεκαετίες, εν μέρει χάρη και στην Trane. Οι πελάτες εμπιστεύονται τις καινοτομίες των HVAC της Trane και τις εξειδικευμένες λύσεις, κάτι που μας βοηθά να αντιληφθούμε την αποστολή μας.

Ο εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας μας παρέχει απαράμιλλη άνεση, αποδοτικότητα και αξιοπιστία. Η καινοτόμα σειρά οργάνων ελέγχων HVAC που διαθέτουμε, από πρωτοπόρα συστήματα αυτοματισμού κτιρίων μέχρι όργανα ελέγχου και αισθητήρες εξοπλισμού, επιτρέπει στους πελάτες να εργάζονται στα κτίριά τους με τη μέγιστη ενέργεια και λειτουργική αποδοτικότητα. Οι υπηρεσίες των κτιρίων μας μάς επιτρέπουν να συλλέγουμε και να αναλύουμε συνεχώς δεδομένα και να κάνουμε προληπτικά συγκεκριμένες συστάσεις για τη βελτιστοποίηση και την αποδοτικότητα των κτιρίων.

Ο νέος Εξοπλισμός της Trane αποτελεί σημείο αναφοράς του κλάδου για την ενεργειακή απόδοση και τις στάθμες θορύβου

Με εμπειρία άνω των 100 ετών στο σχεδιασμό εξοπλισμών HVAC, οι μηχανικοί της Trane έφεραν τις καινοτομίες στα HVAC και τη γνώση τους σε κάθε νέα μονάδα που κυκλοφόρησε στην Ευρώπη εδώ και πάνω από δύο χρόνια: αερόψυκτα ψυκτικά συγκροτήματαSintesis, Sintesis eXcellent και σειράς Flex, υδρόψυκτα ψυκτικά συγκροτήματα XStream αντλίες θερμότητας και ψυκτικά συγκροτήματα Conquest μονάδες πολλαπλών σωλήνων New Balance™ CMAB, μονάδες οροφής Airfinity™ και τερματικές μονάδες UniTrane™.

Πρωτοπόρα στον κλάδο Μονάδα δοκιμών που αποδεικνύει την απόδοση στις πιο δύσκολες συνθήκες

Το νέο Εργαστήριο έρευνας και ανάπτυξης της Trane στο Επινάλ της Γαλλίας σχεδιάστηκε προκειμένου να λειτουργεί ως κέντρο επαλήθευσης για τη δημιουργία νέων προϊόντων. Έχει τη δυνατότητα προσομοίωσης του μεγαλύτερου εύρους συνθηκών λειτουργίας στις οποίες καλείται να λειτουργήσει ένας εξοπλισμός HVAC, από -25°C έως +55°C, και παρέχει την προαιρετική πιστοποίηση Eurovent για τα αερόψυκτα ψυκτικά συγκροτήματα άνω των 600 kW. Πριν απομακρυνθεί από το εργοστάσιο ο εξοπλισμός, επαληθεύεται η απόδοσή του υπό τις συνθήκες στις οποίες θα λειτουργήσει μόλις εγκατασταθεί και δοκιμάζεται.

Η διευρυμένη γκάμα οργάνων ελέγχου της Trane επιτρέπει στους χρήστες να βελτιώσουν το σχεδιασμό και τις εργασίες του κτιρίου

Με τα νέα καινοτόμα ασύρματα όργανα ελέγχου της Trane και τις λύσεις απομακρυσμένης πρόσβασης για τα συστήματα αυτοματισμού κτιρίων (BAS), οι ομάδες που κατασκευάζουν τα κτίρια μπορούν να βελτιώσουν περισσότερο το σχεδιασμό και τις εργασίες των κτιρίων. Οι δύο νέες προσφορές είναι η εφαρμογή για κινητές συσκευές της Σουίτας χειριστή Tracer® BAS της Trane για απομακρυσμένη πρόσβαση στον ελεγκτή συστήματος Tracer™ SC και το νέο Σύστημα ασύρματων επικοινωνιών της Trane.  Αυτά τα όργανα ελέγχου και οι λύσεις απομακρυσμένης πρόσβασης δίνουν τη δυνατότητα στους χρήστες να διαχειρίζονται και να παρακολουθούν τα δεδομένα ασύρματα και σε κίνηση από οπουδήποτε, με μεγάλη αξιοπιστία και χωρίς καλώδια.

Το Πλεονέκτημα κτιρίων Trane διατηρεί τα όργανα ελέγχου ψυχροστασίου και τα εξαρτήματά τους σε λειτουργία βέλτιστης απόδοσης

Το Πλεονέκτημα κτιρίων Trane είναι ένα νέο πρόγραμμα βελτίωσης εξαρτημάτων κτιρίων και εγκαταστάσεων της Trane που βοηθά τους ιδιοκτήτες και τους διαχειριστές κτιρίων στον έλεγχο και τη λειτουργία αποδοτικών και βιώσιμων κτιρίων. Η συλλογή των προσφορών βοηθά τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων να αναγνωρίζουν τα κτίριά τους ως περιουσιακά στοιχεία, προσφέροντας επιλογές αναβάθμισης για να παρέχουν άψογη απόδοση όσον αφορά την αξιοπιστία, την αποδοτικότητα και το περιβάλλον.