Βελτιώνουμε τη ζωή

Πληροφορίες για την Ingersoll Rand

Η Ingersoll Rand είναι μια παγκοσμίως αναγνωρισμένη αμερικανική βιομηχανική εταιρεία που δημιουργήθηκε το 1905 από τη συγχώνευση της Ingersoll-Sergeant Drill Company και της Rand Drill Company. Τα κεντρικά γραφεία της στην Ευρώπη βρίσκονται στο Βέλγιο.

Η Ingersoll Rand (NYSE: IR) βελτιώνει την ποιότητα ζωής δημιουργώντας άνετα, βιώσιμα και αποδοτικά περιβάλλοντα. Οι άνθρωποί μας και οι μάρκες μας -συμπεριλαμβανομένων των Trane®, Club Car®, Ingersoll Rand® και Thermo King® - συνεργάζονται για τη βελτίωση της ποιότητας και της άνεσης του αέρα σε σπίτια και κτίρια, για τη μεταφορά και την προστασία τροφίμων και ευπαθών προϊόντων και για την αύξηση της βιομηχανικής παραγωγικότητας και αποδοτικότητας. Αντιπροσωπεύουμε μια παγκόσμια επιχείρηση και έχουμε δεσμευτεί για έναν κόσμο με αειφόρο ανάπτυξη και διαρκή αποτελέσματα.

Στην Ingersoll Rand έχουμε μεγάλες ευκαιρίες ανάπτυξης μέσω πελατοκεντρικών καινοτομιών που βελτιώνουν την ποιότητα της ζωής και το περιβάλλον μας, συμπεριλαμβανομένων πολλών που προωθούν βιώσιμες επιχειρηματικές πρακτικές. Παρέχουμε προϊόντα και υπηρεσίες που βοηθούν τους πελάτες να μειώνουν την ενέργεια που χρησιμοποιούν και τις εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου, επομένως βοηθούν στην ελαχιστοποίηση των επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής. Ταυτόχρονα, εργαζόμαστε για να μειώσουμε το ενεργειακό αποτύπωμα των εργασιών μας. 

Η επιτυχία μας οφείλεται και στη δέσμευση και την αφοσίωση των εργαζομένων μας παγκοσμίως.  Εστιάζοντας σε μια προοδευτική, διαφορετική και ανοιχτή κουλτούρα, στην ανάπτυξη μέσω της καινοτομίας σε αναδυόμενες αγορές και υπηρεσίες και στη λειτουργική υπεροχή, είμαστε μια εταιρεία που επιτυγχάνει την πραγματική πρόοδο για τους πελάτες μας σε όλο τον κόσμο.

Εργαζόμαστε με έμφαση στις αξίες της ακεραιότητας, του σεβασμού, της ομαδικής εργασίας, της καινοτομίας και του θάρρους. Για να συμβάλουμε στην ανάπτυξη των εργαζομένων μας, πιστεύουμε ότι είναι ζωτικής σημασίας να ενισχύσουμε τη δέσμευσή τους και να αναπτύξουμε τις δεξιότητες και τις ηγετικές τους ικανότητες. Η υπόσχεση της επωνυμίας μας, το όραμα και οι αξίες μας είναι τα στοιχεία που μας ενώνουν ως εταιρεία και μας οδηγούν σε έναν κοινό σκοπό: βελτίωση της ποιότητας ζωής δημιουργώντας και διατηρώντας ασφαλή, άνετα και αποδοτικά περιβάλλοντα.