Χώροι ανώτερης ποιότητας

Απολαύστε κτίρια υψηλής απόδοσης

 

Ένα κτίριο υψηλής απόδοσης είναι κάτι περισσότερο από μια κατασκευή. Είναι αποτέλεσμα. 

Ωστόσο, στην Trane ορίζουμε τα κτίρια υψηλής απόδοσης ως κάτι παραπάνω από μια κατασκευή που ικανοποιεί ορισμένα κριτήρια. Είναι ένα αποτέλεσμα, για κάποιον που ζητάει μια ολιστική προσέγγιση στην απόδοση, δημιουργώντας παράλληλα χώρους που είναι αξιόπιστοι, ασφαλείς, υγιεινοί, άνετοι και αποδοτικοί.

Η Trane κατανοεί ότι τα κτίρια υψηλής απόδοσης βοηθούν τους ιδιοκτήτες και τους ενοίκους να είναι πιο παραγωγικοί κατά την πραγματοποίηση των επιχειρηματικών καθηκόντων τους. Για το σκοπό αυτό, η Trane βασίζεται σε πρότυπα σχεδιασμού και λειτουργίας που δημιουργούνται, μετριούνται και επαληθεύονται συνεχώς για να παράσχουν ένα καθορισμένο αποτέλεσμα.

Αυτά τα αποτελέσματα αντιπροσωπεύουν τη στενή συνεργασία μεταξύ της Trane και των πελατών, χρησιμοποιώντας μια μοναδική μεθοδολογία που συνδυάζει οικονομικές, λειτουργικές και ενεργειακές αναλύσεις με εξειδικευμένες προσφορές συντήρησης. Αυτή η μεθοδολογία είναι μια "προσέγγιση όλου του κτιρίου και του κύκλου ζωής", η οποία αναγνωρίζει ότι ο αρχικός σχεδιασμός και η κατασκευή περιλαμβάνουν μόνο περίπου 4-5% του συνολικού κόστους του κύκλου ζωής ενός τυπικού κτιρίου, ενώ ο λογαριασμός για τη λειτουργία και τη συντήρηση αντιστοιχεί στο 85%.*

Και επειδή ακόμη και τα κτίρια με τον καλύτερο σχεδιασμό και κατασκευή υφίστανται φθορά με την πάροδο του χρόνου, η Trane πιστεύει ότι μια αποτελεσματική στρατηγική σέρβις ευθυγραμμισμένη με την αποστολή και τους σκοπούς του κτιρίου είναι αναγκαία για το αποτέλεσμα κάθε κτιρίου υψηλής απόδοσης. Η Trane προσφέρει μια σειρά υπηρεσιών σχεδιασμένων για να ικανοποιούν τις ανάγκες κάθε οργανισμού. Από την επαλήθευση της εγκατάστασης και της απόδοσης του εξοπλισμού μέχρι τις λύσεις προγραμματισμένης συντήρησης ρουτίνας και ενεργειακής απόδοσης, η Trane μπορεί να προσαρμόσει το συμβόλαιο συντήρησης για να σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε την επιχειρηματική σας αποστολή μέσω της απόδοσης των συστημάτων του κτιρίου σας.  

Με ένα εκτεταμένο δίκτυο σέρβις σε όλη την Ευρώπη και πάνω από χίλιους από τους καλύτερα εκπαιδευμένους μηχανικούς πωλήσεων και τεχνικούς σέρβις στον κλάδο, οι λύσεις σέρβις της Trane διασφαλίζουν την πιο αξιόπιστη και οικονομική απόδοση των συστημάτων HVAC από την πρώτη μέρα και στη διάρκεια όλου του κύκλου ζωής τους.

*Εθνικό Ινστιτούτο Επιστημών Κτιρίων (ΗΠΑ)