Onderhoud & Inbedrijfstelling

Houd de prestaties van uw gebouwsystemen optimaal

 

Is uw gebouw een financiële last?

Zorg ervoor dat uw gebouwsystemen optimaal blijven presteren met de werking- en onderhoudservices van Trane.

Hoeveel zou uw bedrijf kunnen besparen als uw gebouwsysteem voldeed aan de hoogste standaarden voor energierendement en betrouwbaarheid, of deze standaarden zelfs overtrof?

Als de prestaties van uw HVAC-systemen en andere systemen geleidelijk zijn afgenomen sinds de installatie en ingebruikname van uw apparatuur, verbruikt uw gebouw financiële middelen die ook had kunnen worden ingezet voor winstgevende doeleinden. Trane kan u helpen bij het vergroten van de winstgevendheid door ervoor te zorgen dat uw gebouw net zo hard werkt als u.

Trane is leidend op het gebied van gebouwsystemen en energierendement en biedt allesomvattende services voor het onderhouden en beheren van gebouwen, het verbeteren van de betrouwbaarheid en het bewaken van cruciale gebouwfuncties zoals temperatuur, luchtkwaliteit, elektriciteit, verlichting en sanitaire voorzieningen.

Onze services kunnen worden geleverd door meer dan 4.000 door de erkende professionals wereldwijd, of we kunnen uw personeel opleiden zodat ze de systeemprestaties effectief kunnen onderhouden en bewaken.

Trane Services voor het beheren en onderhouden van uw gebouw bestaat uit:

 

Trane Rental Services

Zorg er met Trane Rental Services voor dat uw aggregaten en HVAC-apparatuur zijn voorbereid op geplande en ongeplande stroomuitval. We leveren gratis advies om u te ondersteunen bij het beheren van de risico's met betrekking tot stroomuitval door natuurrampen of andere gebeurtenissen waar u geen invloed op hebt.

Neem vandaag nog contact met ons op om het optimale rendement en de optimale prestaties van uw gebouwsystemen te garanderen.