New Product Start-up Services


Services voor het opstarten van nieuwe producten 

Als u nieuwe apparatuur van Trane koopt, kunt u overwegen om de services voor het opstarten van nieuwe producten en HVAC-services toe te voegen. Dit zorgt ervoor dat uw investering correct en efficiënt functioneert doordat een service engineer van Trane de noodzakelijke opstart- en HVAC-services uitvoert voor uw apparatuur.

Na de installatie van uw nieuwe apparatuur, maar voordat deze in gebruik wordt genomen, zal de HVAC-professional van Trane op locatie alle opstartservices uitvoeren. Dit kan enkele dagen duren, afhankelijk van uw product en omgeving. Onze service engineers maken gebruik van de nieuwste trainingen en servicetools om uw aankoop zo optimaal in te stellen. De Trane professionals garanderen de meest optimale prestaties en werking van uw HVAC-apparatuur. Opstarten door service engineers van Trane is de beste procedure om ervoor te zorgen dat u apparatuur werkt zoals beloofd.

De opstart voordelen zijn:

  • Startup – volgens een voorgeschreven technische checklist, met de garantie dat alle functies van de installatie betrouwbaar en efficiënt werken volgens de ingestelde parameters.

  • Operation – na het opstarten: de garantie dat de nieuwe Trane producten werken volgens de specificaties van het ontwerp.
  • Performance – een jaar lang de garantie dat de nieuwe Trane-producten met de maximale betrouwbaarheid en het meest optimale rendement werken.

Als u investeert in nieuwe apparatuur, is het beschermen van uw investering met opstart- en HVAC-services van Trane het beste dat u kunt doen. Bekijk ook eens enkele van de andere aangeboden Trane Services, zoals reparatieservices voor uw HVAC-unit en HVAC-upgrades.

Neem contact met ons op om erachter te komen hoe onze Opstart- en HVAC-services van Trane u kunnen ondersteunen om uw investering te onderhouden en het rendement te garanderen.