Extended
Start-Up

Geef uw nieuwe systeem de juiste start om de beste werking en langste levensduur te garanderen.

Uitgebreid opstarten

Er is een reden waarom u heeft gekozen voor HVAC-systemen van Trane voor uw gebouw. U wilde een geavanceerd, hoogwaardig systeem waar u jarenlang op kunt vertrouwen.
Maar zoals u weet zijn er een aantal variabelen bij de installatie en in de omstandigheden die van invloed kunnen zijn op de prestaties, betrouwbaarheid en levensduur van uw systemen.

Twaalf maanden, vijf essentiële services om goede prestaties op de lange termijn te garanderen.

Zorg ervoor dat uw HVAC-systeem de juiste start krijgt met de uitgebreide opstartovereenkomst van Trane. Dit is de beste manier om de juiste installatie uit te voeren en de beste prestaties te garanderen tijdens het belangrijke eerste gebruiksjaar.

HVAC-systemen van Trane worden standaard verkocht met één jaar garantie op de onderdelen. De uitgebreide opstartovereenkomst gaat veel verder dan de standaardgarantie en biedt vijf cruciale services:

  • Post-Installation Inspectie: Om te controleren of de installatie en het opstarten zijn uitgevoerd volgens de fabrieksvoorschriften.

  • Chiller Benchmark Rapportage: Controleert de verwachte werkingsparameters van het systeem en levert een benchmark van de prestaties op het moment van installatie, zodat veranderingen in de prestaties op een later tijdstip kunnen worden bijgehouden.
  • Periodieke inspecties: Leg chronische problemen bloot die het rendement en de levensduur van uw systeem kunnen beperken.

  • Chiller Olie Analyse: Controleert monsters van de compressorolie op metaaldeeltjes, zuurgraad en vocht en levert een gedetailleerd rapport van de huidige staat van het systeem.

  • Filter Vervangen: Gepland om de doorloop en het rendement van het systeem te maximaliseren.

  • Periodieke Controles: In het eerste jaar zorgen voor uitstekende prestaties op de lange termijn

Gun uzelf een beetje gemoedsrust

Commerciële HVAC-systemen vereisen een aanzienlijke investering van financiële en personele bronnen. Een goed begin en contact met de dienstverlener is de beste manier om ervoor te zorgen dat u het meeste uit deze investering haalt.

De uitgebreide opstartovereenkomst van Trane vormt slechts een heel klein gedeelte van de aankoopprijs van uw apparatuur. De overeenkomst zorgt voor topprestaties tijdens het cruciale eerste jaar van het nieuwe systeem.

Neem vandaag nog contact met ons op. 

Resources