Extended Factory Warranties


Uitgebreide fabrieksgaranties

Een uitgebreide garantie van Trane biedt klanten de mogelijkheid om hun bedrijfskosten te beheren. Een eigenschap van HVAC-apparatuur, en eigenlijk van alle mechanische apparatuur, is dat deze moet worden onderhouden als deze wordt gebruikt. Hoewel u als oorspronkelijke koper standaard garantie op parts krijgt, helpen onze uitgebreide garanties u bij het begroten van uw kosten en het behoeden van uw organisatie tegen hogere materiaal- en/of arbeidskosten.

Klik hier om de standaard parts garantie te bekijken

De volgende uitgebreide garanties kunnen worden aangeschaft vóór verzending van de HVAC-apparatuur:

Soorten uitgebreide garanties
Een uitgebreide garantie kan worden aangeschaft voordat de installatie wordt verzonden.

  • Delayed Start-Up: Als het opstarten van nieuwe installatie meer dan zes maanden na verzending plaatsvindt, zal de garantie voor vertraagd opstarten de begindatum van het eerste jaar garantie op onderdelen uitstellen.
  • Garantie op parts voor de hele unit: De uitgebreide garantie op onderdelen voor de hele unit wordt van kracht nadat de standaardgarantie is verlopen. Net als bij de standaardgarantie, zullen onder de uitgebreide garantie op onderdelen voor de hele unit alle gedekte onderdelen worden vervangen die materiaal- of productiefouten hebben.

  • Garantie op compressor: In het geval dat een compressor van een Trane-unit of een onderdeel in de motor/compressor of een centrifugale koelmachine van Trane gedekt door deze garantie kapot blijkt te zijn, zal er onder deze garantie een vervangende compressor of onderdeel (naar eigen inzicht van Trane) worden geleverd.

  • Arbeidsgarantie: Als een onderdeel gedekt door deze garantie kapot blijkt te zijn zal de arbeidsgarantie de arbeidskosten dekken voor het installeren van het vervangende onderdeel. Houd er rekening mee dat een arbeidsgarantie die 'alleen voor de compressor' is, alleen de kosten dekt van reparaties aan onderdelen van de compressor. Alleen een commerciële garantievertegenwoordiger van Trane mag reparaties uitvoeren die onder de arbeidsgarantie vallen.

  • Koudemiddelgarantie: De koudemiddelgarantie biedt vervangend koudemiddel om het koudemiddelpeil van unit weer op het juiste niveau te brengen als een onderdeel van de Trane-unit dat onder de garantie valt, kapot blijkt te zijn.

  • Garantie op parts voor regelingen met laag voltage: De garantie op regelingen met laag voltage is beschikbaar voor CSAA-luchtbehandelingssystemen die zijn besteld met een voorverpakte oplossing (PPS). De partsgarantie wordt van kracht als de standaardgarantie verloopt en dekt de onderdelen van de regelingen met laag voltage die zijn opgenomen in de PPS en materiaal- of productiefouten hebben.

  • Garantie op werkzaamheden aan regelingen met laag voltage: De garantie op werkzaamheden aan regelingen met laag voltage is beschikbaar voor CSAA-luchtbehandelingssystemen die zijn besteld met een voorverpakte oplossing (PPS). Deze garantie dekt alleen de arbeidskosten voor het repareren/vervangen van onderdelen van regelingen met laag voltage die zijn opgenomen in de PPS. Als een onderdeel dat wordt gedekt door deze garantie kapot gaat, zal deze garantie de arbeidskosten vergoeden om het gedekte onderdeel te repareren/vervangen. Alleen een commerciële garantievertegenwoordiger van Trane mag reparaties uitvoeren die onder de arbeidsgarantie vallen.

Omdat alle werkzaamheden uniek zijn, kan het zijn dat slechts bepaalde garantieaanbiedingen van Trane van toepassing zijn. Neem contact op met ons op voor meer informatie over uitgebreide garanties.