Huurtoepassingen

 

 

Bel ons op +31 35 6039300 om een unit te huren

 

Trane Rental Services bieden een breed scala aan oplossingen voor alle sectoren. Sommige klanten die gebruikmaken van de verhuurdiensten van Trane zijn al vaste klant bij Trane, maar veel bedrijven maken voor het eerst kennis met de expertise van Trane als ze geconfronteerd worden met een tijdelijk verwarmings- of koelprobleem. Dit zijn de oplossingen die Trane biedt:

Verhuur voor korte of langere periodes
Het assortiment aan huuroplossingen en overeenkomsten van Trane kan worden aangepast om tegemoet te komen aan alle behoeftes, of deze nu klein of groot zijn of voor korte of juist langere duur.

Zakelijke continuïteit en herstel bij noodgevallen
Voor kritische bedrijfstoepassingen kunnen wij een plan bieden voor bedrijfscontinuïteit of noodgevallenherstel, waarbij we een voorselectie maken van de ideale apparatuur voor de situatie.

Huren om te kopen*
In economisch moeilijke tijden, waarin de mogelijkheden voor kapitaalinvestering beperkt zijn, kan het huren van HVAC-apparatuur een voordelige oplossing zijn die u wat meer financiële bewegingsruimte geeft. Met optie voor 'huren om te kopen' kunt u zich met een gerust hart richten op uw kernactiviteiten en maakt u op een latere datum een kleinere kapitaalinvestering.

* In overeenstemming met lokale wettelijke vereisten

Sectoren die een beroep hebben gedaan op Trane voor huurmachines zijn onder andere: