Noordpool Ice Events

Mobiele ijsbanen en ijspaden

Spectaculaire ijsbanen en Skateways

Noordpool is een officieel partner van AST Eistechnik in Nederland. 

AST is de uitvinder van de mobiele ijsbaan en heeft als eerste onderneming ter wereld de verhuur ijsbaan op de markt gebracht. De ijsbaanmodules laten zich naar wens combineren en in elke gewenst formaat opbouwen.
Er kunnen zowel recreatieve als professionele ijsbanen voor alle winterspelen gehuurd worden

De aanwezige capaciteit van 160.000m2 borgt de verhuur van circa 280 verhuur ijsbanen per jaar, op ieder moment.

 

Trane Rental koelmachines

Trane Rental Services is de betrouwbare partner die Noordpool Ice Events ondersteunt met een groot assortiment kwalitatieve, specialistische cooling-apparatuur. Mede hierdoor is de leverbaarheid en bedrijfszekerheid gewaarborgd.

Werking ijsbaan

Onder de ijsoppervlakte bevinden zich buizen die met een milieuvriendelijk en vorstveilig water/glycol mengsel zijn gevuld. De Trane verhuur koelmachine koelt deze vloeistof tot ca. -10°C af en pompt deze door het buizensysteem. Het netwerk van buizen geeft de koude energie direct aan de ijsoppervlakte door.

Energiezuinig - Waarom zijn EPDM-IJsmatten zo energie zuinig?

De EPDM-IJsmatten bestaan uit zeer kleine slangen (adsorptievlakte). Daardoor heeft de mat een extreem groot oppervlakte van waaruit de koude overgedragen wordt aan het ijsoppervlak. Door deze rubberen matten loopt de koelvloeistof en zorgt zo voor een energiebesparende en gelijkmatige opbouw van de ijslaag.

Meer weten?

Neem dan contact met ons op via 035 603 93 00 of via het contactformulier hiernaast.

 

 

Resources

Neem contact met me op