Flevonice

Ontdek de winter

Schaatsen in de buitenlucht

Het begon ooit allemaal in 2006 met een ijsbaan in de natuur. Inmiddels is Flevonice uitgegroeid tot een Sports & Funpark wat 12 maanden per jaar geopend is.

Bij Flevonice schaatsen bezoekers 's winters heerlijk buiten, ook als het niet vriest! De 3-kilometer lange ijsbaan in de natuur is uniek in de wereld. De kunstijsbaan in de natuur is geschikt voor schaatsers van elk niveau. En in het Ice Funpark met Super Glijbaan en Krabbelbaan leven kinderen zich de hele dag uit!

Ambitie

Flevonice staat binnen 5 jaar in Nederland bekend als innovatief Sports & Fun bedrijf dat dé leisure speler is in Flevoland en serieuze (inter)nationale faam geniet vanwege de doordachte samenstelling van sport- en fun-activiteiten en doorontwikkelde fun- en sportprogramma's, selectief (en merkbewust) gekozen partners, de vergaande lokale (regionale) betrokkenheid met een uitgedragen visie op duurzaamheid.

Trane Rental koelmachines

Trane levert de huurkoelmachines die het ijs produceert door het koelen van glycol. Trane maakt tevens gebruik van een regelsysteem dat de gegevens van de units registreert, zodat de koelmachines op basis van specifieke gegevens zo efficient mogelijk worden aangestuurd.

“Dankzij Tranes geavanceerde regelsysteem voor de apparatuur in combinatie met onze expertise kunnen klanten het hele seizoen door schaatsen”, aldus Remco Ribbers, Rental Sales Engineer. 

Meer weten?

Neem dan contact met ons op via 035 603 93 00 of via het contactformulier hiernaast.

 

 

Flevonice

Neem contact met me op