Tracer™ SC

De Tracer® SC is een intelligent bedieningspaneel dat communiceert met unitregelaars (LON of BACnet) die voor zelfstandige controle van HVAC-apparatuur zorgen. De Tracer® SC scant alle unitregelaars om informatie bij te werken en gebouwregeling te coördineren, inclusief gebouw-subsystemen zoals VAV-systemen en gekoeld watersystemen. Dankzij LAN kunnen gebouwbeheerders met internettoegang deze verschillende onderdelen als één systeem beheren.

Trane™ BAS Operator Suite: een mobiele app voor Tracer® SC

Deze mobiele app is beschikbaar om te downloaden in de Apple App Store en in Google Play:

Apple App Store: Trane Tracer™ BAS Operator Suite

Google Play: Trane Tracer™ BAS Operator Suite

De mobiele app Trane Tracer® BAS Operator Suite biedt alles wat u nodig heeft om het Tracer® SC HVAC-systeem van uw gebouw te controleren, zodat u kunt zien wat er gebeurt, direct kunt reageren op warmte/koude-meldingen en per dag meer werk gedaan krijgt. Uw hele gebouw binnen handbereik.

De mobiele app Trane Tracer® BAS Operator Suite stelt Tracer® SC gebouwbeheerders in staat om vanaf elke plek toezicht te houden op hun gebouwen. Met de mobiele app heeft u mogelijkheden voor het bewaken van apparatuur, het wijzigen van instelpunten, het controleren van ruimtes en het beheren van alarmmeldingen altijd binnen handbereik. Het geeft u rust wanneer u niet aanwezig bent en flexibiliteit wanneer u niet achter uw bureau zit.

De Tracer® BAS Operator Suite werkt met de Trane: Tracer SC versie 3.6 en nieuwer. De BAS-suite is volledig geïntegreerd met Tracer® SC: log simpelweg in om uw gebouw te zien! De BAS Suite is te gebruiken met iPhone®, iPod touch® en zowel iPad®-apparaten als Android™-apparaten.

Met de Trane BAS Operator Suite kunt u:

Alarmmeldingen beheren

  • Bekijk actieve en historische alarmmeldingen in uw systeem, evenals de ernst en de oorzaak van de alarmmeldingen.
  • Nieuwe alarmmeldingen bevestigen en opmerkingen voor anderen toevoegen.

  • Houd het alarmmeldingen logboek overzichtelijk met de functie om alarmmeldingen te verwijderen.

Status bekijken

  • Bekijk wat er gebeurt in ruimtes, met apparatuur en hele systemen.
  • Ingebouwde afbeeldingen om een status gemakkelijk, in een oogopslag, te lezen, inclusief animaties.

Actie ondernemen

  • Reageer op warmte/koude-meldingen door instelpunten aan te passen, ongeacht apparatuur en bezetting.
iPad, iPhone en iPod touch zijn handelsmerken van Apple Inc., geregistreerd in de VS en andere landen. App Store is een dienstverleningsmerk van Apple Inc. Android is een handelsmerk van Google Inc.

 

 

 

 
 
 

Neem contact met me op