Optimale Mogelijkheden

Ontdek Energierendement

Trane werkt samen met gebouwbeheerders en technische dienstverleners om te zorgen voor gebouwen met een buitengewoon energierendement en een maximale ROI.

Iedereen heeft profijt van gebouwen met een hoger energierendement; van de eigenaar en de beheerders tot degenen die er leven en werken. Het proces van het bewaken, controleren en opslaan van het energieverbruik van gebouwen ontwikkelt zich wereldwijd razendsnel en wordt steeds complexer. Eigenaren en beheerders van gebouwen kunnen onzeker zijn over de beste manieren om deze ontwikkeling bij te houden.

Trane schept duidelijkheid in deze complexe wereld en begeleidt deze klanten door het energiebeheersproces. We werken met ze samen om zelfs de meeste ambitieuze energierendementsdoelen voor hun gebouwen te bereiken, met minimale bedrijfskosten.

Hiervoor moet het doel van het gebouw worden onderzocht en de energie-initiatieven ervan worden gedefinieerd. Vervolgens koppelen we deze initiatieven, in volgorde van prioriteit, aan de strategische en financiële doelen van klanten.

Trane combineert vervolgens een breed scala aan systemen en services om klanten een gecombineerde zakelijke en technische oplossing aan te bieden. Ten slotte werken we, gebruikmakend van onze ongeëvenaarde kennis en assortiment, samen met onze klanten om de resultaten vast te leggen en er zeker van te zijn dat hun missie wordt bereikt — nu en gedurende de levenscyclus van hun gebouwen met hoog energierendement.