Studie Ervaring

Ontdek onze kenniscentrum

Onze experts bieden een uitgebreid praktijkonderwijs, want  Trane traint de industrie.

Wanneer we zeggen: 'Trane traint de industrie,' bedoelen we dit niet als een makkelijke woordspeling: het is de essentie van wat we doen en wie we zijn.

Toen oprichter van Trane (Reuben Trane) voor de eerste keer zijn nieuwe lagedruk stoomverwarmingssyteem introduceerde in 1913, wist hij dat het niet genoeg was om simpelweg een revolutionair product te introduceren. Hij moest de mensen ook leren hoe dit product toegepast kon worden in de praktijk. In 1925 opende hij het Trane Graduate Training Program, aanvankelijk bedoeld voor interne opleiding van technisch personeel en verkopers van Trane.

Tegenwoordig werft Trane afgestudeerde enigeneers van universiteiten om ze een intensief trainingsopleiding te geven die bestaat uit verkoop, techniek, HVAC-systeemontwerp en -toepassingem – dit alles met de nadruk op ethische en professionele standaarden. Het Trane Graduate Training Program wordt, gezien als het meest omvattende en prestigieuze programma in zijn soort binnen de branche.

Training blijft aan de basis van toewijding van Trane aan veilige en duurzame gebouwen. Trane stimuleert het verbeteren van het milieu, met gediplomeerde vakmensen aan boord en branche opleidingen op het gebied van gebouwontwerp en -constructie is Trane een erkende opleider als het gaat om energiebesparingsstrategieën en meer.

Trane bepaalt de industriestandaarden, en leidt aan de hand daarvan vervolgens de branche op – een branche die niet alleen bestaat uit technici en verkopers, maar ook eigenaren van gebouwen en engineers. Net zoals de productlijnen van Trane zijn geëvolueerd, is ook de bekwaamheid van onze mensen om hun kennis en expertise met klanten voor gezonde, comfortabele en productieve omgevingen te delen veranderd.