Werken Aan Leefomgevingen

De Trane formule

Trane volgt niet alleen de industriestandaarden. Wij definiëren ze.

Gebouwen. Ze vormen de omgeving waarin wij leven en werken, leren, spelen en in opgroeien. En Trane verbetert het rendement van gebouwen voor iedereen die zich er bevindt. Onze innovatieve oplossingen zorgen voor betrouwbare en veilige, gezonde, comfortabele en efficiënte omgevingen – wat weer leidt tot hogere productiviteit en meer voordeel.

Trane verbetert ook het levensduur van het gebouw zelf. We werken samen met de eigenaren en beheerders om duurzame gebouwen te creëren die jaar in jaar uit meetbare voordelen opleveren en missie kritische doelen ondersteunen. Samen onderzoeken we het doel van de organisatie in het gebouw, de strategische en financiële doelen van de organisatie en de uitdagingen die komen kijken bij het verbeteren van gebouwprestaties. En we werken samen om te bepalen op welke manier de omgeving binnen het gebouw van de organisatie op een goede manier kan beïnvloeden.

Vervolgens past Trane de juiste methodologie toe. Trane onderzoekt de systemen en het energiegebruik van elke gebouw (van een energieaudit vooraf tot een complete prestatieanalyse), en bekijkt hoe deze zich verhouden tot de doelen van de klanten. Een zorgvuldige blik op de faciliteit toont namelijk niet alleen hoe het functioneert qua gebruik, maar ook hoe het in wisselwerking staat met de mensen binnen.

Ten slotte kijken we verder om ervoor zorgen dat deze voordelen nu meetbaar zijn en in de toekomst duurzaam blijven. Trane is namelijk toegewijd aan het leveren van duurzame prestaties, innovaties en kennis – voor de vitaliteit van uw gebouw en uw organisatie.